Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World in Conflict: Soviet Assault - videó

Megérkezett a kiegészítő debütáló videója.

2008.04.11. 18:57 | szerző: Retee | kategória: Játék

Nemrégiben jelentették be, hogy a tavalyi év egyik sikerjátéka, a World in Conflict hamarosan megkapja az első kiegészítőjét, amely a World in Conflict: Soviet Assault nevet viseli. Ahogy a cím is sugallja, ebben az egykori vörös birodalom irányítását kapjuk meg extraként, a hozzá tartozó kampánnyal egyetemben, emellett pedig két új egységgel, több új multiplayer pályán csatározhatunk majd, miközben használhatjuk a hangirányításos rendszert is. A Soviet Assault a tervek szerint idén októberben kerül majd a boltokba, no de most lássuk a debütáló trailert is: ■

World in Conflict: Soviet Assault
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World in Conflict: Soviet Assault

hozzászólások (6)

Barthezz
Barthezz 2008.04.11. 21:36
Tuti, hogy irányíthatjuk a szovjeteket, hiszen a hivatalos hírben ez a tény konkrétan elhangzott. Sztem lesz amerikai és orosz kampány is.

A videóban sok újdonság tényleg nem volt, sok jelenet az alapjáték küldetéseibol volt kiragadva. Viszont lesz sivatagos terep és bevethetünk taktikai atombombát is már :-)
KisCsirkee
KisCsirkee 2008.04.11. 21:57
Az atom eddig is megvolt már, csak ugye egyetlen SP mapon lehetett használni és inkább multira volt kihegyezve a használata.
Barthezz
Barthezz 2008.04.12. 01:23
Jaja, multizni egyáltalán nem multiztam vele, szal így valóban elkerülhette a figyelmemet. Amúgy azon az egyetlen SP mapon sem én vethettem be sajnos, hanem a játék automatikusan beadott egy cutscene-t a megfelelo pillanatban, s abban történt a kilövés.
KisCsirkee
KisCsirkee 2008.04.12. 08:57
Most olvasom, hogy az eredeti küldiket játszhatjuk le szovjet szemszögből! :-D

Meglessz az a DC-be bevonulás! ;-)
Barthezz
Barthezz 2008.04.12. 11:56
Akkor már értem, miért egyezett néhány map az eredeti játékéval, s miért láthattuk újra Seattle-t :-)

Kicsit olyasmi lesz így, mint a Red Alert 2-ben a Fekete-erdei pálya volt, igaz, azt a Soviet féllel úgy kellett lejátszani, hogy a csata végkimenetele is megváltozott. Illetve a Tiberium Wars-ban a szarajevói pálya is ilyen volt.
ajánlott olvasnivaló