Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Lucasék már az Indy 5-ön dolgoznak

Az ötödik részben Indy a kínaiakkal fut versenyt Krisztus keresztjéért.

2008.05.06. 19:16 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Még el sem indult világhódító útjára az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága, az alkotók már a folytatáson dolgoznak. George Lucas elkészült az Indy 5 szinopszisával, amelynek címe még nincs. Persze nem kell mérget vennünk arra, hogy pár év múlva ezt a sztorit látjuk majd a vásznon, mert az Indy 4 is annyi változtatáson ment keresztül, hogy az eredeti koncepcióra nem is lehetne ráismerni. Mindenesetre az Indy 5-ben az ostoros régész azt a keresztet keresi majd, amelyen Krisztust megfeszítették. Ha a keresztet a jók szerzik meg, eljön a földi Paradicsom kora, ám ha a rosszak kezébe kerül, az a Föld pusztulásához vezet. A rosszakat ebben a történetben a kommunista kínaiak képviselik majd, Indy oldalán pedig angol kommandósok harcolnak. A kalandok szokás szerint kontinenseken át vezetnek, Mongóliától Londonon és Jeruzsálemen át egészen Romániáig. Amikor az Indy-filmek rendezőjét, Steven Spielberget az újabb folytatásról faggatták, talányosan csak annyit válaszolt, hogy valami készül, és reméli, hogy a produkció összerakása nem tart majd 20 évig, mint a mostanié. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (7)

MattMatthew
MattMatthew 2008.05.07. 09:42
Szerintem a 4-be mindent beleadtak tehát attól annyira nem félek. Viszont az 5 az már túlzás lenne. A korábban felvetett problémák mellett (öreg már Ford, nácik nélkül nem Indy az Indy) még az is szemetszúrt, hogy Krisztus keresztjét keresik amikor oszlopon feszítették meg. Remélem nem csinálják meg. Vagy ha megcsinálják ahhoz nagy csoda kéne, hogy jó legyen.
peterszky
peterszky 2008.05.07. 17:39
Lehet, hogy már nem a régi a memóriam, de a Végzet templomában nem emlékszem, hogy lettek volna nácik :-)
Dealer
Dealer 2008.05.07. 20:57
Nem is voltak, de szerintem nem a nácikkal van baj. Egyelőre - bármennyire is szeretem az Indy filmeket - tartok a negyedik résztől én is, leginkább Mr. Fordtól, mert nagyon meg van már rottyanva az öreg. Jó, jó, CGI ostorlengedezés, de az kit érdekel? Viszont az 5. rész lehetséges sztorija tetszik.
MattMatthew
MattMatthew 2008.05.07. 21:20
Bocsánat, ebben a korban már rossz az ember memóriája:-P.
VodevilX
VodevilX 2008.05.07. 21:43
Először várjuk meg mi lesz ebből. Látszik az előzeteseken, hogy ez már bizony más. De ennek ellenére nagyon várom, viszont én is picit tartok tőle, de én épp a CGI miatt, az hogy öregszik simán beleépíthető a storyba, nem az ugrálása a lényeg, hanem a karaktere. Egyébként ez az esetleges story jó lenne szerintem is.
ajánlott olvasnivaló