Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

UbiDays 08 - itt a Prince of Persia trailer!

Az első videó a herceg kalandjairól.

2008.05.28. 20:30 | szerző: Retee | kategória: Játék

Jelen pillanatban is zajlik Párizsban az UbiDays 2008, amelynek elején néhány szót hallhattunk az új Prince of Persia játékról, s végül egy rövidke, ámde annál hangulatosabb videót is láthattunk róla, íme: ■

Prince of Persia
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Prince of Persia

hozzászólások (29)

Creativ3Form
Creativ3Form 2008.05.29. 15:44
Hatalmas a trailer és a game is az lesz!!!! Az új grafika nekem kimondottan tetszik, ami pedig a darkos hangulatot illeti nos...EZAZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!! Nekem a Warrior Withn a kedvencem, szerintem a Princenak ez a stílus állt a legjobban. VÁRJUK!!!!
RAI*DEN
RAI*DEN 2008.05.30. 00:55
Szerintem semmi baj nincs a teaser-el. Az én figyelmemet felkeltette. Csak annyi lenne mindenki másnak is a dolga, hogy elvonatkoztasson a Srysis féle grafikától. Ez a játék számomra jóval többet fog nyújtano szerintem. Eddig PoP részeket többre értékelem mint mondjuk a Crysis-t mert élvezetesek lettek. Valószínű ez is az lesz, csak el kell vonatkoztatni a Crysis féle grafikától és szokni kéne ezt a Cell Shaded grafikát. Tudom ez render video, de a játék Cell Shaded lesz az előzetes bejelentések alapján, valamint a képek alapján.

Egyébként a női szereplő nevére HW-n találtam rá és állítólag Elikah lesz a neve:-)
Mr. Freeman
Mr. Freeman 2008.05.30. 22:58
Köszi az infot. :-D Elikah... micsoda németes hangzása van. Vagy tévednék?:-D
Playbahnosh
Playbahnosh 2008.05.30. 23:39
Sorry, úgy látszik elnéztem egy kicsit a dolgot, ugyanis azt hittem semmi alcíme nincs a játéknak, csak simán PoP-nak hívják, de ott a Prodigy, ez azért mindent megváltoztat. Mindössze ennyi lett volna a problémám, hogy azonos nevű játékot hoznak ki, de mégsem. Kicsit későn/korán írtam a hozzászólást, és úgy látszik nem néztem szét rendesen.:-/
somesz83
somesz83 2008.06.02. 23:01
Jordan Mechner, asszem ő volt a klasszikus prince trilógia ősatyja, még a Broderbund időkben. A Sands of Time óta semmi köze a sorozathoz... meg is látszik.
ajánlott olvasnivaló