25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Crysis Warhead

Patch helyett add-on érkezhet.

Írta: Retee 4 hozzászólás

Pár nappal ezelőtt jelentette be a Crytek, hogy nem készít több patchet a Crysishez, ám akkor még nem értekeztek arról, hogy mi az oka döntésüknek. Persze azért sejteni lehetett valamit, mi például már márciusban felfigyeltünk az egyik forgalmazói listán egy - akkor még - fantázianevű kiegészítőre, amely úgy látszik, hogy el is fog készülni, így aztán nincs is szükség frissítésre. A Crysis Warhead ugyan még nincs hivatalosan bejelentve, ám a hivatalos honlapon már ott feszít a neve, egyelőre még mindennemű információ nélkül.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Crysis Warhead

Platform:

Fejlesztő: CryTek

Kiadó: Electronic Arts

Megjelenés: 2008. szeptember 19.

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Eric
Eric [20761]
"És aki megvette? "
Mé'? Volt másokról is szó? :-)
Na igen, azokat viszont kihagytam a számításból, akik a Crysist megvették, de a kiegészítőt nem szándékoznak. Erre az esetre tényleg nem vázoltak megoldást.
tomcsa4
tomcsa4 [1340]
Megoldódott? És aki megvette? Ami nemrég ment, hogy warezolás miatt lettek durcik, leeht néminemű igazság benne. Ugyanis elég szégyenfolt esett becsületükön, hogy nehezen fogyott az első időszakban, evvel a negyedéves büdzsé rosszabb lett. DE aki megvette, látna valami eredményt a pénzéért. Ez szoftver, nem kenyér! Akkor gondolom új mapok a kedves vevőknek kilőve stb ugye?

Megnézném ,ha kijön hozzá egy mod, ami nagy népszerűségre tesz szert, mennyire rugalmasan reagálják le (szerintem bezárnak és nem lesznek olyan intelligensek, mint a Valve).
Eric
Eric [20761]
Ha igaz a hír, akkor a patch-kérdés ezzel meg is oldódott(kérdés mikor...). :-)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (4 db)