Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

GC 2008

Call of Duty: World at War - képek, videók

Új képek, és két gameplay trailer az ötödik részről.

2008.08.21. 21:11 | Retee | kategória: GC 2008

Habár az idei év elég satnya a PC-s játékok felhozatalát tekintve, azért lassanként csak beérnek a nagyobb nevek - és attól függetlenül, hogy mennyire jók, vagy mennyire nem azok - kicsit majd feldobják a leült hangulatot. Nagy név alatt pedig nyugodtan érthetjük a Call of Duty ötödik részét is, amely a World at War alcímet viseli, és a negyedik epizód kitérője után ismét visszavisz minket a második világháborúba. A GC-ről most két gameplay videó érkezett, sajnos elég gyenge minőségben, ellenben van nyolc új képünk is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «előző
következő
Call of Duty: World at War - képek, videók
Call of Duty: World at War - képek, videókCall of Duty: World at War - képek, videókCall of Duty: World at War - képek, videókCall of Duty: World at War - képek, videókCall of Duty: World at War - képek, videókCall of Duty: World at War - képek, videókCall of Duty: World at War - képek, videókCall of Duty: World at War - képek, videók
Call of Duty: World at War
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: World at War

hozzászólások (18)

padavan
padavan 2008.08.22. 16:31
Szerintem messze nem a legjobb FPS - Bioshock? Crysis? GRAW? Régieket nem is említve, pl. a műfajteremtő MOH:AA-t, ami véleményem szerint verhetetlen - de azért odatették magukat a negyedik résszel, főleg sztori vonalon. De ez itt most mi? :D Ez nagyon gáz.
KisCsirkee
KisCsirkee 2008.08.22. 16:53
Mivan? Mégis mi tette a legjobbá? Az agyonshaderezett Quake 3 engine? A folyamatosan újraspawnoló scriptelt ellenség? Az, hogy az ellenség 100%-os pontossággal vágta a lábad alá a gránátot? Az, hogy se ragdoll, sem pedig fizika nem volt benne, ami 2007-ben elvárható lenne? Kétségkívül volt valami hangulata, és a multi is ideig-óráig szórakoztató volt, de semmi eredeti nem volt benne.

A CoD5 pedig folytatni készül a hagyományokat, ráadásul a kétes hírnevű Treyarchhal a háta mögött.
cygary
cygary 2008.08.22. 17:12
Jah tény ami tény nem követendő példa a Cod4, single-ben is csak az eszeveszett irama miatt volt élvezhető. Azért a Multi nem ideig-óráig volt szórakaztató véleményem szerint az egyik legjobb FPS-Multi, UT-nál is jobban bejött.
Bazs Orion
Bazs Orion 2008.08.29. 07:10
cod4 legnagyobb hibája a (sok közül) a multi egyszerűsége 20 óra alatt 5 csillagos tábornok lol -másrészt multiban mindenki csak camper nekem egyedül csak a single tetszett az viszont nagyon 8-) amint kijön a BF3 semmilyen cod-nak nem lesz esélye;-)
simon7109
simon7109 2008.09.26. 20:49
má bocs hogy kozbe szolok de a call of duty sorozatban nincs életed mint a moha-k ban meg élet doboz meg mit tudjam még mi!csak a nehézségi fokozattol fugg az egész ha amatoron jáccol még szép hogy anyi lovéstol nem halsz meg de ha veteránon vagy legnehezebben játszol akkor 1 vagy 2 golyo és meghalsz!!!!ja és a cod okban legalább van csapat munka és sose vagy magad, nemugy mint a moha:AA-ban hogy a legtobb pályán téged kuldenek egyedul az egész német hadsereg ellen!!!:-|
Ja és akinek nem tetszik a COD akkor most ne jojjon fikázni hogy,a COD fanokat basztassa!!!!!Mer már rosszul vagyok a nagyképu pocsoktol akik álandoan fikázzák a játékot ha nem tetszik ne nézd vagy ne játsz!!!!!!!!
:-/
ajánlott olvasnivaló