Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

La Grande Guerre bejelentés

A francia AGEOD bejelentette új, I. világháborús stratégiai játékát.

2008.08.27. 07:54 | szerző: Lacko | kategória: Játék

Míg a II. világháborús játékokból túltermelés van, addig az I. világégés kissé elhanyagolt. Amik mégis megjelennek, azok elég gyenge próbálkozások. Ezért is várjuk érdeklődéssel a World War One: La Grande Guerre 14-18-at, mivel ezt az a francia csapat készítette, akik a remek Birth of America és az American Civil War c. játékok elkövetésével vádolhatók.
Ebben az új játékban a játékos nem csak stratégiai és hadműveleti szinten irányíthatja országát, de a diplomáciai manővereket, a tudományos fejlesztéseket is kézbe veheti. Illetve a kor történéseiből adódóan a hátországra (sztrájkok és forradalmak) is oda kell figyelnie.
Az AGEOD játékainál megszokhattuk már, hogy rengeteg történelmileg hiteles szereplőt is bevethetünk céljaink elérésére. Ebben a játékban ilyen lesz Lenin, Mata Hari, Fokker... és még sokan mások. Őket a harcoló nagyhatalmak oldalán hasznosíthatjuk: Osztrák-Magyar Monarchia, Nagy Británnia, Oroszország, Német Császárság, Törökország, Olaszország és Franciaország. Ezeket a játékos egyedül, vagy négyen hálózatban is irányíthatják.
A játékhoz egy nagy kampány, négy kisebb kampány és csomó küldetés érkezik majd. ■

World War One: La Grande Guerre 14-18
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World War One: La Grande Guerre 14-18

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló