Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alakul a Kotor MMO

Hamarosan bejelenthetik az online szerepjátékot.

2008.10.06. 12:30 | szerző: Retee | kategória: Játék

Már most elég kacifántos történetet tudhat magáénak a Kotor MMO, hiszen egyrészt hivatalos, másrészt meg mégsem az. Az Electronic Arts és a BioWare közleményben ugyanis sohasem erősítette meg a játék létét, azonban az EA prominense, John Riccitiello pár hónapja majd kicsattant a boldogságtól, mikor megemlítette, hogy új csapatuk minden idők legjobb online szerepjátékát fogja megalkotni. Tény, hogy lenne benne ráció. A Star Wars világánál talán nincs is népszerűbb történet, így egy jól összehozott MMO biztos, hogy még a World of Warcraftra is veszélyt jelenthetne, s ha a BioWare fejleszt, akkor a végeredmény olyan rossz úgysem lehet... Mindenesetre most az egyik angol lap, a The Daily Star fedte fel, hogy a következő hónapban exkluzívan fog beszámolni a Kotor részleteiről, ha pedig ez megtörténik, akkor ezt úgyis követi a hivatalos bejelentés. De az is biztos, hogy ha az MMO miatt/mellett nem készül el – az amúgy megszellőztetett - harmadik rész, akkor az EA, a BioWare meg az összes többi elmehet a... ■

Star Wars: The Old Republic
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Wars: The Old Republic

hozzászólások (10)

Creativ3Form
Creativ3Form 2008.10.09. 12:12
Lehet...én nem élveztem sőt. Rendesen felbaszta az agyam, hogy a majdnemhogy tökéletes első rész után, hogy tudtak egy ilyet csinálni. A sztori szerintem sehol nincs, ahogy a karakterek se meg az egész úgy ahogy van...lehet, ha ez lett volna az elő rész, akkor bejött volna, de nem így volt. Egyik legnagyobb csalódásom játékok terén.
McCl@ne
McCl@ne 2008.10.09. 12:16
Mi a baj a sztorival?
Mi a baj a karakterekkel?
Creativ3Form
Creativ3Form 2008.10.09. 12:31
A karakterek olyan semmilyenek...egyiket se kedveltem meg. Totális üres járat volt számomra mind. A történet meg nem tudott lenyűgözni...egyszerűen gyengébbnek éreztem minden cselekményt, a fordulatokat, a csattanót. Revan kilétének berobbanása, pedig felülmúlhatatlan.
Creativ3Form
Creativ3Form 2008.10.09. 12:35
Plusz a "még nincs lézerkardom" küldetéseken halálra untam magam! Az első Kotornál a mai napig Bastila megmentése meg az utána lévő küldetéseket élvezem a legjobban, de a The Sith Lordsnál...nem egyszer monitormegfejelés veszélye izzott a levegőben.:-)
SShark
SShark 2008.10.09. 13:17
Jaj! Nekem mindkettő etalon!
A kotor 2-ben talán a küldetések nem voltak olyan kidolgozottak, de a konkrét sztorival nekem nem volt semmi bajom. A karakterépítés és a tárgyfejlesztések mindenképpen jobban tetszettek mint az első részben nem is beszélve, hogy magunk is képezhettünk jediket. :love:

Én a második részben az előző rész technikailag és játékbeni lehetőség terén továbbfejlesztett változatát láttam, kicsit színtelenebb kvesztekkel.

Az első mellet szólt az újdonság varázsa is ;-) Darth Revan személyének felfedése tényleg döbbenetes volt. Talán a kettővel szemben kicsit magasak voltak az elvárások de összességében szerintem is szólt akkorát a kettő mint az egy.

A második részt pár hónapja végigtoltam a widescreen módban magyarítva (van hozzá nem hivatalos javítási lehetőség). Aztán mégegyszer egy jedi mesterrel is ;-)
ajánlott olvasnivaló