Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

DVD

Novemberi SPI DVD megjelenések

Három film érkezik novemberben.

2008.10.21. 17:53 | szerző: Retee | kategória: DVD

Novemberben az alábbi DVD-ket adja ki az SPI 950 Ft-os áron (kivétel az Elah völgyében, amely 1990 Ft):
November 4: Elah völgyében (In The Valley of Elah): Mike Deerfield (Jonathan Tucker) alig tért meg Irakból, mikor nyomtalanul eltűnik. Amikor a fiú apja, Hank Deerfield (Tommy Lee Jones) – aki nem mellesleg a hadsereg volt rendésze –, valamint felesége, Joan (Susan Sarandon) értesülnek a nyugtalanító hírről, a férfi felkerekedik, hogy megtalálja elveszett fiát. Mike-ot valahol Új Mexikóban látták utoljára, ahol a helyi rendőri erők egyik nyomozója, Emily Sanders (Charlize Theron) vonakodva bár, de segít a keresésben. Mikor végre fény derül Mike Irakban töltött éveire, Hank teljes világképe felborul, és ha meg akarja tudni, hogy mi az igazság a fia eltűnésével kapcsolatban, gyökeresen át kell értékelnie a rendszerbe vetett hitét. A film a 2008-as Oscaron is jelölést kapott: Tommy Lee Jones – Legjobb férfi főszereplő.
November 11: Szűzlányok ajándéka (Virgin Territory): A firenzei történet két főszereplője Pampinea, a gyönyörű, gazdag lány, és Lorenzo a kalandvágyó ifjú. Mindketten összetűzésbe kerülnek a hatalmaskodó Gerbino de la Rattával, és a városon kívül keresnek menedéket. Lorenzo kertész lesz egy kolostorban, éppen ott, ahol Pampinea is elbújt, de la Ratta házassági zsarolása elől.
November 25: Holtak napja (Day of the Dead): A Holtak napja George Romero 1985-ös klasszikus horrorfilmjének modern feldolgozása. Vírusfertőzés söpör végig egy coloradói kisvároson, és a fertőzöttek új életre kelnek. Zombiszerű lényekké válnak, habár távolról sem hagyományos zombikká. A helyzet kritikussá válik. Már csak kevesen maradnak életben a zombik által uralt városban, köztük Rhodes kapitány (Ving Rhames) és néhányan az emberei közül. A szálak végül egy föld alatti bunkerbe vezetnek, ahol elszabadul a pokol… ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló