Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A The Last Remnant jön PC-re is

Készül az Xbox360-as RPG átirata.

2008.12.15. 19:48 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Square Enix jellegzetesen csak konzolokra készíti el szinte kivétel nélkül sikeres játékait, de most a The Last Remnant végre megjelenik majd PC-re is, igaz jókora késéssel az Xbox360-as kiadáshoz képest. 2009 tavaszán jelenik meg a program, melyben Rush szerepét kapjuk, aki elrabolt húgát keresi. Az Unreal Eninge 3-at használó játék egy új, egyedi harcrendszert használ majd, ahol még nagyobb mértékben szólhatunk bele a harcokba, mint eddig. ■

előző
következő
A The Last Remnant jön PC-re is
A The Last Remnant jön PC-re isA The Last Remnant jön PC-re isA The Last Remnant jön PC-re isA The Last Remnant jön PC-re isA The Last Remnant jön PC-re isA The Last Remnant jön PC-re isA The Last Remnant jön PC-re isA The Last Remnant jön PC-re isA The Last Remnant jön PC-re isA The Last Remnant jön PC-re isA The Last Remnant jön PC-re isA The Last Remnant jön PC-re isA The Last Remnant jön PC-re isA The Last Remnant jön PC-re isA The Last Remnant jön PC-re isA The Last Remnant jön PC-re isA The Last Remnant jön PC-re isA The Last Remnant jön PC-re is
The Last Remnant
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Last Remnant

hozzászólások (4)

McCl@ne
McCl@ne 2008.12.15. 21:57
YEEESSS!!!
Észbekaphatnának és jöhetnének az elmaradt Final Fantasy-k is!
De ez már így látatlanban is előrendelős, Square saves the day! :love:
balays82
balays82 2008.12.21. 17:39
Örömteli dolog, hogy a Konami és a Capcom után a Square Enix is úgy gondolja, hogy van értelme PC-re fejleszteni, még akkor is, ha a Last Remnant a hírek szerint nem aratott osztatlan sikert XBox360-on. Persze, konzolos JRPG-ből rengeteg van, ezért nem annyira könnyű közülük kiemelkedni, PC-n viszont így is különlegesség lesz a maga nemében. Bízom benne, hogy legalább akkora sikert fog aratni, hogy a japán kiadót további PC-s fejlesztésekre készteti majd. Én ugyan az elmaradt Final Fantasy részekben már nem reménykedem, de a Final Fantasy XIII kiadásában titkon azért továbbra is bízom.
McCl@ne
McCl@ne 2008.12.21. 23:38
Állítólag a játékot ért kritikák túlnyomó többsége technikai jellegű, amit egy port akár orvosolhat is, bár erre kiváló(?) ellenpélda a GTA IV, de legyünk pozitívak!:)
Én várom, mert életem legmeghatározóbb játékélményei közé tarozik a Final Fantasy VII-VIII-X...
Madrac
Madrac 2008.12.22. 01:48
En egy FF7 PS3 felujitasban remenykedek meg mindig. Mikor bemutattak a PS3at anno a kedvo videot bemutattak realtime megoldassal, akkor sok ezren irtak erte, hatha megcsinaljak. Szerintem a legjobb resz, pedig jatszottam minddel. ;)
ajánlott olvasnivaló