Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

F.E.A.R. 2: Project Origin demo!

Megérkezett az akciójáték demója.

2009.01.22. 15:59 | Retee | kategória: Játék

Ahogy a Monolith megígérte, úgy meg is érkezett ma a F.E.A.R. 2: Project Origin folytatásának demója, amely bepillantást enged Alma és a többiek visszatérő rettegéseibe. Úgyhogy ne is szaporítsuk tovább a szót, tessék tölteni:

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

F.E.A.R. 2: Project Origin
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
F.E.A.R. 2: Project Origin

hozzászólások (20)

ZZoli3
ZZoli3 2009.01.23. 23:05
Első rész jobb volt valahogy nem tudom mi teszi. Mondjuk a vér sokkal sokkal sokkal jobb volt, erőszak is jobb volt. Ellenfelek jobban néztek ki. Amúgy jó ez is.:-)
Lemon75
Lemon75 2009.01.24. 17:15
1280x1024, minden lehetőség a maximumon! Így néz ki futás közben a játék.
http://iaro.3dmax.hu/kep/1Új_kep.jpg

Ami valami rettenetesen rossz lett az a fegyverek hangja és viselkedése. A hangjuk olyan mintha valami csúzlival lövöldöznénk és visszarúgás, szórás is alig van. A fegyverek terén szerintem nagy visszalépés lesz a 2. rész. Persze ezt csak így a demó alapján gondolom.
Xairex
Xairex 2009.01.26. 14:35
Ez a demó valahogy nekem sem akar rendesen működni. Az ACE Mega codec-et az 1. rész sem kedvelte (csak kikapcsolva indult el) és most sincs másképp, csak hogy amikor kikapcsolom a codec-et azt írja ki, hogy a program szabálytalan műveletet hajtott végre...stb...stb...
Nálam is csak safe mode-ban indul el hang nélkül és ahogy beindulna a gameplay, a kamera lenéz a földre és elkezd körbe-körbe pörögni és nem lehet megállítani :) Sajnos gyanús, hogy a teljes is ezt fogja produkálni és akkor nagyon csúnyán anyázni fogok.
Ha esetleg valakinek volt hasonló problémája (amire megoldást talált), vagy esetleg ötlete, azt nagyon megköszönném, ha megosztaná velem!
Előre is köszi!
RAI*DEN
RAI*DEN 2009.01.26. 15:40
A demoról egyértelműen lejött nekem, hogy bizony ez a demo több pályából lett összevágva. Egyértelműen lejött, hogy először iskola, börtön, utcák, irodaház. Az iskola és a börtön is nagyobb és önállóbb szerepet fog kapni a teljes verzióban és bizony, piszok hangulatos lesz szerintem.
megabe
megabe 2009.01.27. 13:45
Úgy látom sikerült méltó folytatást készíteni! Közepes gépen is jól fut, lehet majd megint ijedezni, a fedezékek használata is tetszetős és valóban változatosabb mint az első. Várjuk a teljes játékot...
ajánlott olvasnivaló