Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Codename: Panzers - Cold War - demo

Megérkezett a magyar fejlesztésű stratégia demója.

2009.02.12. 09:53 | szerző: Retee | kategória: Játék

Nem mondhatnánk simának szegény Codename: Panzers - Cold War fejlesztését, hisz a Stormregion tulajdonosa, a 10tacle csődje miatt megszűnt a hazai fejlesztőcsapat is, s sokáig úgy tűnt, hogy az egész projektnek vége. Ám az Atari végül megmentette a játékot, és a Stormregion néhány volt alkalmazottjából álló InnoGlow csapattal együttműködve a Cold War mégiscsak készül a boltokba.
Az elődöktől eltérően ezúttal azonban nem a második világháborúban tevékenykedhetünk, hanem az azt követő hidegháborús korszakban, amikor is a Nato és a Szovjetunió feszült viszonyát megpecsételi egy baleset. Sztálin pedig amúgy is támadásra készült, a világháború befejezése után ugyanis irgalmatlan pénzeket ölt a hadseregbe, amely készen áll terjeszkedni - nyugatra. A játék alatt amúgy a Gepard 3 grafikai motor zakatol - s ezt ideje picit közelebbről is megismernünk, hisz megérkezett a demo, tessék tölteni:

Codename: Panzers - Cold War
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Codename: Panzers - Cold War

hozzászólások (32)

urmy
urmy 2009.02.13. 10:52
Én elég sokat toltam tolmo CoH-val azt kell mondjam ezt hasonlitani sem érdemes. Látványba ez kb 2003-ban elment volna igaz akkor nem tudom mi futatta volna el. Sajnálom mert jo kis magyar csapat volt ez annak idején sokat toltam a játékaikkal de szép lassan csökkent a színvonal ez meg feltette a pontot az i-re..
Kár volt ezt igy felpiszkálni nyugodt volna békében..
Amuyg milyen gépen tesztelték ezt a fejlesztők vagy ők nem vették észre hogy 10fps-el fut??
Barthezz
Barthezz 2009.02.13. 16:31
Nah kipróbáltam én is a demot. 15 percig bírtam. Mindent leírtatok már, ragoznom felesleges. Élvezhetetlen, játszhatatlan, ocsmány. Ez egy rakás fos lett, sajnos...
Hofi
Hofi 2009.02.14. 21:36
"és a célközönség, akik már ismerik az eddigi SR játékokat, azok tudják, hogy mire számíthatnak."

Na én ismerem minden játékukat, de én nem erre számítottam. Pocsék a demó. Optimalizálatlan. Nekem 10 fps volt a max még minimum grafikán is. Core2-es géppel. Állítom, hogy max. annak fut 25 frame fölött aki kb. fél milliót költött gépre. Ha nem csinálnak vele valamit senki se fogja megvenni.
Hofi
Hofi 2009.02.14. 21:39
"pillantra is megakad" :-D Hát ha neked 10 fps egy pillanat akkor egészségedre. Nekem inkább diavetítés.
Indigo
Indigo 2009.02.15. 11:20
Na ja, gépigény szempontjából én sem erre számítottam, de nem is erről beszéltem...
ajánlott olvasnivaló