Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Operation Flashpoint 2 - Dragon Rising - trailer

Bemutatkozik az OF2 is.

2009.02.19. 17:41 | szerző: Retee | kategória: Játék

Bár mostanság keveset hallani róla, de azért készül az ArmA 2 vetélytársa, a kiadónál maradt Operation Flashpoint második része is. A Dragon Risingben a történet szerint Oroszország keleti partjainál egy olajban bővelkedő kicsinyke sziget húzódik meg, amelyet azonban Kína is magának követel. A két óriás válsága elmélyül, hamarosan morogni is kezdenek egymásra, végül pedig kínai támadóerők át is lépik a határt.
A most kiadott trailerben a fejlesztők beszélnek munkájukról, közben pedig - szerencsére - a játékról is láthatunk néhány jelenetet. ■

Operation Flashpoint: Dragon Rising
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Operation Flashpoint: Dragon Rising

hozzászólások (6)

KisCsirkee
KisCsirkee 2009.02.19. 19:50
Hát, eléggé!

Az in-game grafikai szintje az első renderekhez képest eléggé csúnya. A járművek és az egységek jól néznek ki/elmennek, de a táj....sivár. A fű, a házak, az árnyékok, mind-mind mű hatásúak. Azt kell mondjam, ennél az ArmA II szebb!

A gameplay pedig már amennyi látszott, teljesen le lett butítva. A csaták már 100 méter alatt történnek, nem pedig az OFP-s több száz méteren, sőt, az egyik kockán 2cm-erről van kontakt. Ez az OFP/ArmA-hoz képest jókora visszalépés az árkád irányába. A jó dolog, hogy próbálnak valami rendes csapatirányító interfészt gyártani, ebből még meglátjuk mi sül ki.

Szóval szvsz névre írt játék, semmi köze az elődhöz, és ez alapján az ArmA II lesz a nyerő!

De meglátjuk, ahogy csöpög a többi anyag, ebből a trailerből ezt tudtam leszűrni.
Razor03
Razor03 2009.02.19. 19:53
Hol van ez a renderektől :D :D? Igaz hang nélkül néztem, de simán kiábrándító szvsz.
darkforce
darkforce 2009.02.19. 23:47
Egész pozitív lett, legalábbis ahoz képest amit vártam. (figyelitek, van magyar tagja is a fejlesztőcsapatnak)
Azért a gameplay az semmi olyat nem mutat, amit mondjuk az ArmA ne tudott volna már. Eddig az ArmA2 a nyerő, de mindegyiket kipróbáljuk. Ennek a proginak azért lényegesen többet kell teljesítenie vetélytársához képest, ha át akarja venni a "legjobb" címet a fanatikus rajongóknál =)
konrad
konrad 2009.02.20. 00:25
Szerintem nem fogja...már mint átvenni a stafétát. Az arma2 oda fogja verni, név ide vagy oda!;-)
KisCsirkee
KisCsirkee 2009.02.20. 07:28
A fanatikus rajongó tudja, hogy van az a bizonyos Armed Assault, ami tulajdonképpen OFP 1,5, de az igazi OFP 2 az az ArmA II lesz! :-)

Szerintem sem fogja átvenni a stafétát, inkább bukás lesz, hiszen egy teljesen zöldfülű mainstream csapat fejleszti. Azért egy OFP-hez ennél bizony több kell!
ajánlott olvasnivaló