Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nem lesz Combat Mission Campaigns

Felhagyott a hadjárat-összefogó szoftverének a fejlesztésével a Battlefront.com.

2009.03.02. 12:31 | szerző: Lacko | kategória: Játék

Félbehagyta a Battlefront.com fejlesztőgárdája a Combat Mission küldetéseket kampányba összefogó játék fejlesztését. Mint ismeretes a régebbi CM játékokban nem volt klasszikus kampány, csak a játékosok készítettek különböző programozható platformokra (pl. web) kampány-adminisztrációs felületeket. Ezen a toldozott-foldozott állapoton akart változtatni a Combat Mission fejlesztőcsapata, hiszen ők ismerték legjobban az alapjáték motorját.
Sajnos azonban - saját bevallásuk szerint - az eredeti koncepció annyira kampányellenes, hogy az összekapcsoló szoftver már két éve 99%-os állapotban van, de képtelenség megszabadulni a fránya bugoktól.
Öröm az ürömben, hogy kiadták az eddig elkészült program forráskódját, így van remény arra, hogy valamikor a jövőben valamelyik lelkes rajongó befejezze és kiadja a Campaignst.
Mindez természetesen nincsen kihatással a második generációs Combat Mission játékokra: a Shock Force-ra és annak kiegészítőire, melyek közül hamarosan kiadásra kerül a British Module. Ezekben a CMX2 motorral ellátott játékokban ugyanis eleve benne van a kampány lehetősége. ■

Combat Mission Campaigns
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Combat Mission Campaigns

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló