Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Resident Evil 5 nyitóbuli

Zombik és konzolok a Kuplungban.

2009.03.16. 12:00 | szerző: Dino | kategória: Játék

Örvendetes módon egyre sűrűbben rendeznek már hazánkban is egy-egy nagyobb játék megjelenése kapcsán nyitóbulikat, azaz nemzetközi nevükön "Launch Partykat". Gondoljunk csak a World of Warcraft: Wrath of the Lich King megjelenésekor tartott jelmezversenyre, vagy a Lips megjelenésére. A március 13-án, pénteken boltokba került Resident Evil 5 esetében se volt másként.
Minden azzal kezdődött, hogy két héttel ezelőtt egy rejtélyes szövegezésű levél érkezett, két fotóval, miszerint rejtélyes vírus ütötte fel a fejét hazánkban. Még egy "ellenszérumot" tartalmazó fecskendőt is mellékeltek (ami persze alapvetően egy toll, de igen mókásan néz ki a benne lévő piros folyadékkal). A rendezvény helyszíne a Király utca egyik szórakozóhelye, a szándékosan lepukkant designt képviselő Kuplung volt, ahol mintegy 250 fő jelent meg, a játéklapok képviselőitől kezdve áruházak munkatársain át a korábban meghirdetett képpályázat nyerteséig, no meg néhány ismert személyiség is tiszteletét tette, mint Csányi Sándor színész, Kiss Ádám stand-up humorista, vagy a Divatsuli játékhoz arcát és hangját adó Barbee.
Az este 9 órai kezdéskor a sorozat néhány rajongójától láthattunk előadást, melynek főszereplői természetesen zombivá maszkírozott fiatalok voltak. Sajnos a hangosítás hagyott némi kívánnivalót maga után, így csak a két főbb szereplőt lehetett nagyjából hallani, utána már, amikor a játékot mutatták be, gyakorlatilag követhetetlenné váltak a dolgok. A műsor után aztán beizzították a sok-sok Xbox 360 konzolt, hogy bárki kipróbálhassa a Resident Evil sorozat ötödik epizódját, akár egyedül, akár az új kooperatív játékmódban.
Végül pedig álljon itt néhány fotó a buliról, melyekért köszönetet mondunk Moldova György Dávidnak, a Microsoft közösségi és online marketing menedzserének. ■

előző
következő
Resident Evil 5 nyitóbuli
Resident Evil 5 nyitóbuliResident Evil 5 nyitóbuliResident Evil 5 nyitóbuliResident Evil 5 nyitóbuliResident Evil 5 nyitóbuliResident Evil 5 nyitóbuliResident Evil 5 nyitóbuliResident Evil 5 nyitóbuliResident Evil 5 nyitóbuliResident Evil 5 nyitóbuliResident Evil 5 nyitóbuli
Resident Evil 5
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Resident Evil 5

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló