Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

FIFA 09 - megjelent az Ultimate Team

Már letölthető Playstation 3-ra és Xbox 360-ra a kiegészítő.

2009.03.26. 20:26 | szerző: Retee | kategória: Konzol - Sony

Március 19-én jelent meg a FIFA 09-hez az úgynevezett Ultimate Team, mely a Playstation 3-as és az Xbox 360-as verzióhoz letölthető kiegészítő. 4000 futballista áll rendelkezésünkre, hogy összerakjuk csapatunkat, ám maguk a játékosok ehhez nem elégségesek, hiszen nem árt beszerezni menedzsereket, vagy épp kapus edzőket sem. A játékban 30 féle speciális kártya gyűjthető össze, melyek tartalmazhatnak játékosokat, személyzetet, szerződést, alakzatokat és taktikákat, s ezen kártyákat a megfelelő pillanatban felhasználva komoly előnyre tehetünk szert az ellenféllel szemben. Bajnokság, illetve egyenes kieséses rendszer is vár a versenyzőkre, akik saját klubjaikat teljes mértékben testre szabhatják – a már említett focisták, taktika, és személyzet mellett akár saját klubcímert is gyárthatunk magunknak, de megtervezhetjük stadionunk jellegzetességeit is. Sőt, magukat a játékosokat is újratervezhetjük külsőleg, így aki ráér, és igényli az egész klubot kedvére átszabhatja.
Sajnos hazánkban sem a PlayStation Store, sem az Xbox Live nem üzemel, azonban némi regisztrációs ügyeskedéssel azért letölthető az Ultimate Team, ha valaki ki szeretné próbálni. ■

FIFA 09
A legutóbbi FIFA 09 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.