Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Wolfenstein - még a nyáron

Hamarosan visszatér kedvenc FPS-ünk.

2009.05.28. 10:22 | Retee | kategória: Játék

Úgy tűnik, hogy az Activision elégedett a 'Wolfenstein fejlesztésével, így várhatóan még a nyáron megkaphatjuk az évtizedes múltra visszatekintő FPS új részét. Azt a részt, amelyben persze a nácik még mindig ott lapulnak minden sarokban, de ezúttal némi misztikum is belekeveredik a történetünkbe - no persze minket sem kell félteni, hisz igen kemény fegyverzettel szerelik fel hősünk. A mostani bejelentés szerint mindenesetre a kiadó úgy döntött, hogy világszerte augusztus 4-én kerül boltokba a Wolf: PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra egyaránt. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Wolfenstein
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Wolfenstein

hozzászólások (5)

ufodani
ufodani 2009.05.28. 13:05
Az első game amit nyomtam még 2002-ben.Ez olyan mint akinek a szűzességét veszik el,sohasem felejtjük!De nem is akarom,augusztus 4.-ét a saját nemzeti ünnepemnek fogom tekinteni.nem tehetik meg velem,h csússzanak!:-D
balays82
balays82 2009.05.28. 13:34
Ez jó, PC-n nekem is a RtCW volt az első teljes játékom (az intrót még mai is látom magam előtt)!:-D Na igen, koromhoz képest elég későn kezdtem PC-s játékokkal játszani, korábban konzolos voltam (jól van na, nem vagyok rá büszke :-P ). Teljesen igazad van, az elsőt soha nem felejti el az ember, úgyhogy én is elfogult vagyok a Wolfenstein címekkel szemben, és nagyon várom az új részt is.
Wing
Wing 2009.05.28. 20:14
"Azt a részt, amelyben persze a nácik még mindig ott lapulnak minden sarokban, de ezúttal némi misztikum is belekeveredik a történetünkbe"

"Misztikum" meg paranormális izék eddig is voltak :-|
Creativ3Form
Creativ3Form 2009.05.28. 20:38
Most viccet félretéve, de nekem is.:-) A mai napig imádom és a megjelenés előtt tuti kitolom újra a nosztalgia kedvéért. Az első képek engem is elkeserítettek, de egyre jobb a helyzet, jó game lesz ez!
ajánlott olvasnivaló