Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Two Worlds II

Folytatódik a fantasy akció-RPG.

2009.07.03. 20:54 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A játékosok hamarosan visszatérhetnek majd Antaloor varázslatos világára a Two Worlds II-ben, a Reality Bump akció-RPG-jének folytatásában. A program sokat változott az elmúlt két év során, rengeteget fejlődött az MI és a játékegyensúly is sokkal jobb lett. Igazán a grafikai motor fejlődése szembe tűnő mégis, képes végtelen számú fényforrást kezelni, Parallax Mappingra, 24 Bites HDR Post Processingre, Space Ambient Occlusionre és Human Eye Accommodationre. A mellékelt képeken jól látszik a különbség az elődhöz képest. A történet évekkel játszódik később, de teljesen független az első résztől, a világ eddig be nem mutatott részeire viszi el a játékosokat. A boltokba idén télen kerül majd PC-re, PS3-ra és Xbox360-ra. ■

előző
következő
Készül a Two Worlds II
Készül a Two Worlds IIKészül a Two Worlds IIKészül a Two Worlds II
Two Worlds II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Two Worlds II

hozzászólások (3)

Indigo
Indigo 2009.07.03. 22:25
Remélem ez is el lesz látva jó kis DRM-el, ahogy az első rész, és akkor ezt is elég lesz lewarezolni...
Hype
Hype 2009.07.03. 23:17
Az első résszel nem játszottam, de a folytatás képek alapján elég jónak tűnik, főleg a harmadik kép tetszetős minden nagyon részletesen ki van dolgozva beleértve a sötét/fényes részeket.
gregmerch
gregmerch 2011.02.15. 19:21
Jobb híján ide írok, bár a kérdésem a kész játékkal kapcsolatos.

A STEAM-es változatot tolom, és a játék legelején, még a prológusban valamiért nem akarja bejátszani a jósnő, Cassara vízióját. Mi a rosseb van benne? (Azt meg, hogy mi a túróért nem játsza be, meg se kérdezem... Állítólag teljesen "up to date" a verzióm, és nincs hozzá új patch - ami mondjuk nem csoda, tekintve a febr. 8-ai megjelenést.)
ajánlott olvasnivaló