Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A Harry Potter és a Félvér Herceg világpremierje Londonban

Tegnap debütált Angliában az új Harry Potter film.

2009.07.08. 15:04 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Tegnap, július 7-én megtartották a legújabb Harry Potter film, a Harry Potter és a Félvér Herceg világpremierjét Londonban. Több ezer rajongó gyűlt össze a zord időjárás ellenére a Leicester Square-n, hogy személyesen találkozzon a vörös szőnyegen bevonuló sztárokkal: Daniel Radcliffe-el, Emma Watsonnal, Rupert Grinttel, és a film többi szereplőjével.
"Annyira jó látni, hogy újabb és újabb generációk nőnek fel a könyveket olvasva, és a filmeket nézve."- nyilatkozta Emma Wattson. "Hiányozni fog ez az egész a befejező részek után!.”
A szereplők mind fehér szalagot viseltek a csuklójukon fiatal színésztársuk Rob Knox emlékére, akit 2008 májusában, 4 nappal a forgatás befejezése után szúrtak le Londonban.
A Harry Potter és a Félvér Herceg magyarországi premierje július 23-án lesz. A film IMAX változata is elérhető lesz a hazai közönség számára. ■

előző
következő
A Harry Potter és a Félvér Herceg világpremierje Londonban
A Harry Potter és a Félvér Herceg világpremierje LondonbanA Harry Potter és a Félvér Herceg világpremierje LondonbanA Harry Potter és a Félvér Herceg világpremierje Londonban

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló