Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Darkest of Days - demo

Pompeii-től az amerikai polgárháborún át, a második világháborúba. Megjelent az "időzsaru" FPS demója.

2009.08.13. 16:13 | szerző: Retee | kategória: Játék

Aki viszont nem vágyik a vadnyugatra, mégis szeretne picit lövöldözni, annak ajánljuk a Darkest of Days című FPS-t. A játék története itt nem egy adott korban játszódik, hanem többféle történelmi csatába is eljuthatunk igazságot osztani. A játékmenet különlegessége a rengeteg eltérő fegyver, hisz az ókori Rómában például nem nagyon lövöldöznek ránk, míg máshol muskétával, esetleg shotgunnal is kergethetnek. Természetesen mi is a kezeinkbe kaphatjuk az adott kor jellegzetes puskáit (kb. húsz darab, második videó), míg néhányat magunkkal vihetünk a jövőből. A lövöldözés mellett pedig egyéb feladataink is adódnak, jellemzően adott személyeket kell megmentenünk, és megakadályoznunk a történelem furcsa csavarjait. A Darkest of Days szeptember elején jelenik meg világszerte, most viszont megérkezett a demo, úgyhogy lehet ismerkedni.előző
következő
Darkest of Days - demo
Darkest of Days - demoDarkest of Days - demoDarkest of Days - demo

hozzászólások (15)

tibi1989
tibi1989 2009.08.14. 10:56
demo alapján fain kis game lesz... türelemmel vár(juk)om :-D
Geonosis
Geonosis 2009.08.28. 19:26
az lenne a probélmám, h amikor tölti be az 1. map-ot akk hibaüzenetet küld és kilép a játékból :-/. elvileg csak a vidkártyám szar 1 picit (ati radeon 9600 legfrissebb driverrel) de nemhiszem h ezlenne a gond. ha vki esetleg tudja h mi lehet a baj v ha esetleg vki akármilyen tanácsot tud adni az legyenszives írjon pm-ben.:-)
ZZoli3
ZZoli3 2009.08.29. 15:00
Dettó, indítanám a játékot, elkezdi tölteni az első pályát, de a töltésnél hibát észlel és kilép. Pedig nem rossz a gépem.
Indigo
Indigo 2009.08.29. 16:11
Ilyen nekem is volt, de elég volt frissíteni (az amúgy nem is olyan régi) ATI drivert, és utána nem volt semmi gond. Leszámítva, hogy maga a játék egy remek ötleten alapuló ócska szar...
Dark Archon
Dark Archon 2009.09.07. 17:52
Biztos jó játék, de az első pálya betöltésekor szintén zenész, majd kékhalál. Juszt se frissítek drivert, ellenben uninstall.
ajánlott olvasnivaló