Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2009

StarCraft 2 - új videók

Egyjátékos mód bemutatók érkeztek a második részről.

2009.08.17. 12:40 | szerző: Retee | kategória: gamescom 2009

Sajnos már biztos, hogy a Blizzard csak jövőre tömi a képünkbe a súlyos tömegek által várt StarCraf 2-t, mely a Battle.net fejlesztése miatt nem érkezhet meg idén a boltokba. De ha ő nem is, néhány új videó már beesett az egyjátékos módról, tessék ismerkedni: ■StarCraft II: Wings of Liberty
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
StarCraft II: Wings of Liberty

hozzászólások (24)

kviCtoR
kviCtoR 2009.08.18. 12:46
xeLaR csapassad xD
Corvus5
Corvus5 2009.08.18. 13:34
Figy, azért minden mondatba nem írhatom bele, h szvsz, meg h sztem. Nyílván nem tényeket írok, csak egy személyes véleményt. Sose mondom, h amit én írok az Szentírás, én is írok hülyeségeket. Ha tudálékos is a stílusom, az nem direkt van. Sztem 3 lehetőség van. 1. Ezt vki kultúráltan jelzi, elmondja, h ezért meg azért nincs igazam. Én ezt nevezem véleménycserének. 2. Észre se kell venni, hiszen mégis mit számít? Nem tömegek olvassák, max 20-30 ember. 3. Vannak xeLaR-féle vérpistikék, akik csak a maguk bunkó stílusában képesek megnyílvánulni, mintha ők szarnák a napfényt. Érveik ugyan nincsenek, de a lényeg, h beleköthessenek vmi teljesen lényegtelen dologba. Most olyan emberrel, aki csak így tud megnyílvánulni, azzal minek foglalkozni egyátalán? Ha ilyen szinten megragadt, az az ő baja, nekem semmivel sem rosszabb, ha ő nem ért egyet velem, vagy elkezdi itt osztani azt a kevés eszét. Ráadásul annyira egyformák az ilyenek, h már kívülről lehet tudni, h mire mit fog reagálni. Bármibe fogadtam volna, h amikor írtam, h ha csak ilyen stílusban képes írni, akkor le se szarom a véleményt, h azt fogja írni, h hát mégis megírtad ezt a kommentet. :-D Na de ez már tényleg nagyon OFF lett, sry.
xeLaR
xeLaR 2009.08.18. 14:04
Semmi értelme...
Menthetetlen...
warcat
warcat 2009.08.18. 15:21
Ha tényleg a pénzröl szólna minden ,akkor nem ez lenne a hír, hanem az,hogy kirugtak x fö fejlesztésért felelös munkatársat mert a
Starcraft V megjelenése átcsuszik következö évre.

Más: biztos vagyok benne,ha az lenne a cél ,akkor olyan grafikát tudnának gyártani, hogy itt ájuldoznál ,de ez sosem volt célkitüzés náluk, hanem hogy a kész termék a többség gépén kiválóan fusson(egyébként elég gyakran végeznek felmérést e témakörben ,pl bétajelentkezésekkor ,vagy WoWban idönként.

A videókról meg: eléggé ütös hangulat jött át ,meglátjuk milyen lesz.
xeLaR
xeLaR 2009.08.18. 20:12
Egy bekezdést gondoltam átmásolok egy másik oldalról, ami a Lan-nal kapcsolatos:

"A LAN módusért könyörgő játékosok már több, mint százezer alkalommal felvésték nevüket az online petícióra. Ennek ellenére - nagyon helyesen - nem adják be a derekukat, különben is tudták előre, hogy ez lesz az eredménye. A végső, LAN-t helyettesítő megoldásnak úgyis örülni fognak a játékosok."

Bár az eredeti interjúból én nem ezt vettem ki (az uccsó mondatra értem), lehet csak PR-szöveg, de azért bizakodok, hogy találnak majd vmi jó megoldást.
ajánlott olvasnivaló