Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Üzleti

Elbocsátások a Ravennél

Harminc-negyen embertől vált meg a fejlesztőcsapat.

2009.08.27. 00:02 | szerző: Madrac | kategória: Üzleti

Megerősítették hivatalosan is a hírt, mi szerint a Raven fejlesztő csapat legalább 30-40 embertől vált meg, valamint az Endrant Studios is lapátra tették, akik a Wolfenstein többjátékos részét fejlesztették. A hivatalos álláspont szerint ezek szükséges létszámleépítések voltak, hisz befejezték a Wolverine filmre épülő játékot és a Wolfenstein is a boltok polcain van már. A Singularity megjelenését nem befolyásolják az események. ■

hozzászólások (8)

Wotan
Wotan 2009.08.27. 01:57
hát amekkora szar lett a wolf az a minimum hogy mind szélnek eresztik...
AstorAnt
AstorAnt 2009.08.27. 08:42
A játékiparban ez gyakran előfordul, ha nincs elég projektje a cégnek ahová fel tudná használni az erőforrásait.Ha a fejlesztőknek a munkájuk a végéhez közlekedik és még nincs meg a következő projektjük amin dolgozni fognak, akkor azért általában erre már számítanak.
Hofi
Hofi 2009.08.28. 15:00
Ahogy mondod. Én se számítottam semmi jóra. Túl futurisztikusak voltak a videók. Az előző rész nyomába se ér.
Creativ3Form
Creativ3Form 2009.08.28. 17:42
A multija lehet, hogy szar, de a single kimondottam jó lett szerintem. A fegyverek fejelszthetősége, a képességek használata plusz ez a futurisztikus atmoszféra...nagyon rendben van, remek folytatás lett.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2009.08.29. 07:52
érdekes hír. elsőre arra gondolnék, hogy az állítólagosan szar multi (nem játszottam még vele, így nem tudhatom) miatt tették lapátra a multit fejlesztő csapatot és még néhány embert ki tudja, hogy miért. aztán lehet, hogy ez a "lapátra tétel" durvábban hangzik, mint kéne, és nem fedi a valóságot, nem tudom eredeti nyelven hogy volt a hír, mindenesetre lehet, hogy ennyire szerződtették azt a különálló csapatot, akik a multiért voltak felelősek, nem? a többi ember meg a szükségszerű leépítés keretébe tartozik, nyilván nincs rájuk szükség, elég nagy fejlesztőcsapat a Raven, van ott elég ember, csak gondolom a több project egszerre való fejlesztése kívánta meg a több ember foglalkoztatását.
ajánlott olvasnivaló