Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

ECTS 2001

Conquest: Frontier Wars

2001.09.02. 16:40 | szerző: Madrac | kategória: ECTS 2001

A Conquest: Frontier Wars egy 3D-s űrstratégia, melynek a szokásos a célja: meg kell hódítani az ismert világegyetemet. A három játszható faj egyikeként kell különböző bolygók nyersanyagait kiaknáznunk és galaktikus birodalmunkat felépítenünk. Mindhárom faj saját egységekkel és épületekkel rendelkezik, ezzel teljesen más játékélményt nyújtva. A nyersanyagok nem csak a bolygókról szerezhetőek meg, hanem az aszteroida mezőkből és a szétlőtt ellenséges hajók maradványaiból is.
Mindegyik faj mást igényel inkább a három nyersanyag közül: az embereknek az ércek a fontosabbak, a Mantis-oknak a legénység, míg a Celareon-oknak a gáz a fő nyersanyaga. A stratégia is más mindhárom fajnál, az emberek a lőfegyvereket részesítik előnyben, a Mantis-ok a nagy hatótávolságú rombolókat, míg a Celareon-ok, mely a legfejlettebb faj a három közül a különféle energiafegyverek tarén jeleskedik, melyekhez a legjobb taktika a lőj és fuss.
További érdekességet jelentenek az Admirálisok is, melyek az alájuk beosztott hajókat segítik, irányítják és erősítik. Egy-egy nagyobb küldetés akár 16 naprendszerben is játszódhat akár, mely kellően hosszú és izgalmas játékot ígér. ■

Conquest: Frontier Wars
A legutóbbi Conquest: Frontier Wars cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.