25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition bemutató

Gameplay videó a Sith Editionről.

Írta: Retee 24 hozzászólás

Nemrég már a gépigénye is hivatalossá vált a Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Editionnek, mely az alapjáték mellett több DLC-t is tartalmaz. Ennek köszönhetően nem csak néhány ismeretlen jedivel akaszthatjuk össze a bajszunkat, hanem az egyik fiktív történetben ("Mi történik ha a sötét oldal győz?)" még Luke-kal és Obi-Wan Kenobival is megküzdhetünk. A hamarosan megérkező Ultimate Sith Editionről most egy - nem különösebben eltalált - gameplay bemutató érkezett, míg alatta egy régebbi, a bejelentéskor mellékelt trailert találhattok.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition

Platform:

Fejlesztő: Aspyr Media

Kiadó: LucasArts

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés:
2009. IV. negyedév PC
n/a: PS3, X360

Minimális rendszerigény: Intel Core 2 Duo 2,4 GHz/AMD Athlon X2 5200+, 2 GB RAM, Radeon HD 2600/GeForce 8600 vagy jobb videokártya, 2 GB HDD, DVD-ROM

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

gamer097
gamer097 [31]
hello
nekem van 1 gondom a jatekkal hogy nagyon lassan tölt be! ez lehet a jatek hibája v mi_?
Lupinho
Lupinho [18]
Köszi!sikerült letöltenem a pechet,de nem engedi hogy telepítsem!Azt irja hogy software not found SWTFU could not be located on yuor system.Re install-SWTFU and then run this patch again!
Ez azt jelenti tudomásom szerint hogy nem megfelelő a petch a játékomhoz!De ez volt a 3. petch amit telepíteni akartam,de mindegyikhez ezt irta ki!
Mi lehet a baj?Segitsen valaki!!!
Köszönöm!
gothmog
gothmog [4829]
Warezos rinyálásokat kerüld a jövőben! Ez nem olyan fórum, sőt, a fórumszabályzat szigorúan tiltja az ilyen jellegű, nyilvános hozzászólásokat.
Ha valaki "privátban" megszán és segít, az már magánügy, de nyilvánosan - a saját érdekedben is (értsd, hamar bannolva leszel különben) - kerüld az ilyesféle hsz-eket.
Új vagy itt, tételezzük fel, hogy ezt nem tudtad, ezért így ez egyelőre csak egy jóindulatú jó tanács.
csokisskeksz
csokisskeksz [5]
ja igen a patchet innen lehet letölteni:http://patchelj.hu/patch/Star_Wars_The_Force_Unleashed_1.1_patch
csokisskeksz
csokisskeksz [5]
Sziasztok!

Tud valaki segíteni? Letöltöttem a Star.Wars.The.Force.Unleashed.Ultimate.Sith.Edition.CloneDVD-AVENGED-t és amikor elindítom azt írja hogy emulator found (gondolom a daemon toolsra gondol) és azt írja hogy kapcsoljam ki, de az meg kell hogy be tudjam mountolni a dvd2-t. Mi lehet a hiba?
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (24 db)