Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

End of Twilight

2001.09.04. 13:39 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Az End of Twilight egy kalandjáték lesz külsőnézetes akció elemekkel. A mennybeli szigeteken játszódik a germán istenek világában. A játék a világ végekor játszódik, mikor három hős is belekeveredik az istenek háborújába. A hősök találkozhatnak egymással, felfogadhatnak segítőket, kiirthatják a szörnyeket és megküzdhetnek a főellenfelekkel.
A harcrendszer hasonló lesz a Magic the Gathering-hez és a Final Fantasy Tactics-hoz, de egyszerűbb azért ezeknél. Az egységek fegyverei mindig felveszik majd az adott terep elemét, ezáltal nagyban befolyásolva a csaták sikerét. A grafikát is úgy valósítják majd meg, hogy minél inkább igazodjon az adott sziget hangulatához. Hogy senki ne maradjon kihívás nélkül a játékban három nehézségi szint lesz.
A hősök. Az első Erik, ő egy harcos. Szereti, ha mindenki rá figyel, ezért gyakran mesél kalandjairól az embereknek. Barátságos, de óvatos, bár mindig ott szeret lenni a dolgok sűrűjében. A második Bers. Akaratos, erős és buta. Nem érdekli, mi történik körülötte, ha az nem érdekes. Az utolsó Aks. Békés, szereti a természetet. Ismeri az összes legendát, és hisz is bennük. A legfőbb vágya, hogy a földön béke és szeretet legyen, de ha valaki összetűzésbe keveredik vele veszélyes lesz.
A főellenfelek az istenek közül kerülnek ki: Odin, Fenrir, Har, Gymir, Surt és Igg lesznek a nagyobb összetűzések középpontjában. Az irányítás egyszerű és könnyen megtanulható lesz és a gépigénye sem lesz túl nagy a játéknak. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.