Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

End of Twilight

2001.09.04. 13:39 | Madrac | kategória: Játék

Az End of Twilight egy kalandjáték lesz külsőnézetes akció elemekkel. A mennybeli szigeteken játszódik a germán istenek világában. A játék a világ végekor játszódik, mikor három hős is belekeveredik az istenek háborújába. A hősök találkozhatnak egymással, felfogadhatnak segítőket, kiirthatják a szörnyeket és megküzdhetnek a főellenfelekkel.
A harcrendszer hasonló lesz a Magic the Gathering-hez és a Final Fantasy Tactics-hoz, de egyszerűbb azért ezeknél. Az egységek fegyverei mindig felveszik majd az adott terep elemét, ezáltal nagyban befolyásolva a csaták sikerét. A grafikát is úgy valósítják majd meg, hogy minél inkább igazodjon az adott sziget hangulatához. Hogy senki ne maradjon kihívás nélkül a játékban három nehézségi szint lesz.
A hősök. Az első Erik, ő egy harcos. Szereti, ha mindenki rá figyel, ezért gyakran mesél kalandjairól az embereknek. Barátságos, de óvatos, bár mindig ott szeret lenni a dolgok sűrűjében. A második Bers. Akaratos, erős és buta. Nem érdekli, mi történik körülötte, ha az nem érdekes. Az utolsó Aks. Békés, szereti a természetet. Ismeri az összes legendát, és hisz is bennük. A legfőbb vágya, hogy a földön béke és szeretet legyen, de ha valaki összetűzésbe keveredik vele veszélyes lesz.
A főellenfelek az istenek közül kerülnek ki: Odin, Fenrir, Har, Gymir, Surt és Igg lesznek a nagyobb összetűzések középpontjában. Az irányítás egyszerű és könnyen megtanulható lesz és a gépigénye sem lesz túl nagy a játéknak. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló