Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Splinter Cell: Conviction - új trailer

Kooperatív trailer a februárban érkező akciójátékról.

2009.12.17. 19:56 | szerző: Retee | kategória: Játék

Már csak szűk két hónap, és hosszú, hányattatott sorsú fejlesztés után végre megjelenhet a Splinter Cell: Conviction. A Ubisoft által kiadott akciójáték pedig igen erősen rámozdul a kooperatív játékmódra, melyről a fejlesztők egy újabb trailert adtak ki: ■

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction

hozzászólások (2)

AstorAnt
AstorAnt 2009.12.17. 21:58
Ez a videó nagyon hangulatos, bár már úgy érzem nagyon messze áll attól, ahonnan ez a sorozat elindult.Ez egyébként nem baj, hisz a fejlesztők legalább folyamatosan igyekeznek megújítani a játékot.Remélem azért nem megy el nagyon az aprítás oldalára a játék.
Ami meg a co-op dolgot illeti, azért ez a trailer elég vérszegény, legalábbis ha a minden téren etalon, Chaos Theory co-op módjához hasonlítjuk.
Ennek ellenére biztos vagyok hogy nagyon jó lesz, csak szerintem ezzel a résszel sem fogják tudni túlszárnyalni a saját maguk által hihetetlen magasra felállított mércét.
Christoph
Christoph 2009.12.18. 16:16
A készítők részéről jogos, hogy igazán co-op módban élvezetes egy ilyen kémjáték, nagyon hangulatos lehet előre kitervelni egy akciót. Csak épp például nekem egyszerűen nincs olyan ismerősöm, aki szereti a játékot. Úgy meg, hogy egy vadidegennel, neten keresztül nem az igazi. Szerintem a co-op-nak csak LAN-on van igazi hangulata.

Remélem nem megy el a lövöldözés fele a játék. Most játszom a Chaos Theoryval és sokkal élveztesebb kikerülgetni az őröket, mint halomra ölni... mert egyébként úgy meg nem is valami nehéz a játék, még hard-on sem.
ajánlott olvasnivaló