Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelenéshez közeledik a Command Ops

Hamarosan megjelenik az eddig Airborne Assault nevű sorozat új része, a Command Ops: Battles from the Bulge

2010.01.08. 09:36 | szerző: Lacko | kategória: Játék

Az ausztrál Panther Games évek óta fejlesztgeti az eddig Airborne Assault néven futó játéksorozatát, mely a Market-Garden és a Merkúr hadműveletek ejtőernyős harcait dolgozta fel. Az új részben - bár még mindig vannak ejtőernyősök - azonban már nem az égből alá szálló katonáké a főszerep, ezért is változtatták meg a sorozat címét Command Opsra.
Az új rész - amint a neve is utal rá - az ardenneki áttörésről szól majd és mindkét harcoló fél csapatait irányíthatjuk akár más játékosok, akár a hihetetlenül fejlett mesterséges intelligencia ellen. Hiszen a Panther Games játékai nem a grafikájukról híresek, hanem a zseniálisan elkészített MI-ről, mely nem csak az ellenségünket, de a saját csapatainkat is képes vezetni, ha hagyjuk. Mivel ebben a játékban nem kell nekünk minden kis egységgel foglalkoznunk. Ha akarjuk, a mikromenedzsmentet rábízhatjuk az MI-re, ami hajmeresztő ügyességgel vezeti a beosztott egységeinket.
Az új részben természetesen akadnak újdonságok is, mint az utászok hídépítése vagy az egységek hierarchiájának átszervezése, az egységeknek adott feladatok jobb rendezhetősége, az utánpótlás elosztási arányok kézzel állíthatósága. Természetesen az időjárás is sokkal jelentősebb lesz, hisz ez volt az Ardenneki csata kulcsa. Mindezek mellett tovább javították a játék legerősebb tulajdonságait is, mint az útkeresést, illetve az egységek formációit.
A kiadó Matrix Games ígérete szerint, hamarosan elkészül a játék és még az új Brothers in Arms rész előtt végigharcolhatjuk a havas csatákat magasabb stratégiai szemszögből. ■

előző
következő
Megjelenéshez közeledik a Command Ops
Megjelenéshez közeledik a Command OpsMegjelenéshez közeledik a Command OpsMegjelenéshez közeledik a Command Ops
Command Ops - Battles from the Bulge
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Command Ops - Battles from the Bulge

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló