Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Prince of Persia: The Forgotten Sands képek

Öt új kép a herceg visszatéréséről.

2010.02.25. 18:48 | szerző: Retee | kategória: Játék

Májusban a filmmel egy időben jelenik meg az új Prince of Persia játék, mely szakít az előző epizód vonalával, és visszatér a Sands of Time örökségéhez. A Jordan Mechner közreműködésével készülő The Forgotten Sands alcímű részről pedig most néhány kép is érkezett - szám szerint öt - lássuk: ■

előző
következő
Prince of Persia: The Forgotten Sands képek
Prince of Persia: The Forgotten Sands képekPrince of Persia: The Forgotten Sands képekPrince of Persia: The Forgotten Sands képekPrince of Persia: The Forgotten Sands képekPrince of Persia: The Forgotten Sands képek
Prince of Persia: The Forgotten Sands
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Prince of Persia: The Forgotten Sands

hozzászólások (14)

Shadowguard
Shadowguard 2010.02.26. 09:33
Nekem a 09-es egyáltalán nem tetszett, megszoktam már a régi jó herceget, nem akartam rajzfilmet. Ez viszont egész tetszetős, csak kár, hogy egyetlen képen látni az arcát, ott is éppen csak. Pedig érdekelt az átmenet az első és a második rész között (igaz a kép alapján inkább az első rész arca lesz :( )
Gobiakos
Gobiakos 2010.02.26. 19:48
Nagyon örülnék, ha alacsony gépigénnyel meg tudnák oldani a játékot, mivel nagyon szívesen játszanék majd vele, de most egy friss konfigra nincs pénzem. :-( A trilógia például optimálisan futott és minden maxon volt.
GustyX
GustyX 2010.02.26. 20:01
Ha azt reméled, hogy az adatlapodon lévő konfigon elfusson, akkor az már flash játék lenne :D. Bár attól még lehet alacsony a gépigénye, de azzal felejtős.

Nekem amúgy szimpatikus nagyon ez rész, csak az új védelmi rendszer ne lenne rajta.
Gobiakos
Gobiakos 2010.02.26. 20:07
A PoP:TTT sem volt eget verő gépigénye, és ez sem lesz nagyon sokban más, legalább is én úgy gondolom. Akkor viszont mire fel pumpálnák az egekbe a rendszerkövetelményt? A trilógia 1 Ghz-es procikon hasított, mint állat. Jó, persze: 5 éve volt, de attól még a remény hal meg nálam utoljára! :-D
GustyX
GustyX 2010.02.26. 20:16
"mire fel pumpálnák az egekbe a rendszerkövetelményt" - ez költői kérdés. Gyakran elgondolkodom azon, hogy pl. egy 2009-es játék low grafikán milliószor rondább, mint egy 2005-ös fullon, de mégsem fut olyan jól. Hogy is van ez.
Szép dolog a reménykedés, de ez esetben felesleges;-). Ha mégis fogsz azon gépen vele játszani(persze állandó 20FPS meg legyen), akkor meghívlak egy rekesz sörre és átutalom egy évi fizetésemet az Ubisoftnak a HAWX2 optimalizálására :D.
ajánlott olvasnivaló