25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Konzol - Microsoft

Új Alan Wake trailer

Új videó a horror játékról.

Írta: Madrac 10 hozzászólás

Május 18-án jelenik majd meg Xbox360-ra a Remedy horror játéka az Alan Wake, melyről most egy új videót is megtekinthetünk. A fejlesztő nyilatkozata szerint még mindig nincsenek tervek egy PC-s változat elkészítésére.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Alan Wake

Platform:

Fejlesztő: Remedy Entertainment

Kiadó: Microsoft

Megjelenés:
2010. május 14. PS3, X360
2012. március 2. PC

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

balays82
balays82 [14276]
"a microsoft - mint tudjuk - nem konzolra specializálta magát"

Ez is valami áprilisi tréfa? A Microsoftnak az a lényeg, hogy az Xbox360-at vegyék, mint a cukrot, ehhez képest nagy ívben tesznek a PC-re. Nem is emlékszem, mikor adott ki utoljára a Microsoft PC-re játékot.

"az ilyen konzolos játékok, arra valók, hogy kipuhatolják a piacot, a gépes gém előtt"

Ez viszont tényleg a nap vicce. A PC-s eladások töredékét teszik ki a legtöbb játék összes eladott példányszámának, a nagy bevételt a konzolok hozzák évek óta. Szerintem te vagy a Holdról jöttél, vagy marketinges vagy a Microsoftnál. Eddig még sehol nem hallotam, hogy azért jelenik meg később egy játék PC-re, hogy konzolon leteszteljék, van-e rá kereslet. Nem semmi. :-D
_Sun_
_Sun_ [827]
Most ott tart a dolog, hogy bejelentették év végén jön PC-re. De persze holnap meg bejelenthetik az ellenkezőjét is, ahogy ez manapság szokás.
Hofi
Hofi [1575]
Modern Silent Hill 2. Ha nem jön ki PC-re, akkor nagyon szomorú leszek. Viszont akkor is lesz más jó gamma. Nem fogunk belehalni.
AnFionn
AnFionn [11]
Hogy kijön-e pc-n vagy sem a paictól függ leginkább. Ha az xbox-os verzió jól fogy, akkor pc-re is ki illene adniuk, pláne, hogy a microsoft - mint tudjuk - nem konzolra specializálta magát.

Egyre inkább úgy érzem, az ilyen konzolos játékok, arra valók, hogy kipuhatolják a piacot, a gépes gém előtt. A pc-s játékokat emelett könnyebb torrentelni, ez is egy fontos szempont.
balays82
balays82 [14276]
Igen, éppen április 1-jén jelentették ezt be, ami egy kicsit sem gyanús. Ez egyáltalán nem jó áprilisi tréfa, sokkal inkább a PC-sek szívatása, vagyis kifejezetten bunkóság.:-/
A tévedés jogát (és reményét) fenntartva, ez egy álhír.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (10 db)