Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Magyar Office XP

2001.09.20. 18:11 | Viper | kategória: Játék

Szeptember 20-án mutatta be a Microsoft Magyarország az Office XP magyar nyelvű verzióját a Hilton Budapest WestEnd konferenciatermében. A rendezvényen részt vett Jean-Philippe Courtois, a Microsoft európai, közép-keleti és afrikai térségének elnöke, valamint Stumpf István, a Miniszterelnöki hivatalt vezető miniszter. Jean-Philippe Courtois az Office XP újdonságai közül kiemelte dokumentum helyreállítási funkciót, amelyre nem csak akkor lehet szükség, amikor összeomlik a rendszer (állítólag ilyen nem fog bekövetkezni), hanem amikor elfelejtjük menteni a munkánkat. Ennélfogva a munkánk sosem vész kárba, ugyanis mindig helyreállítható lesz.

További fontos újdonság az Intelligens címke (Smart tag), amely egy testre szabható, dinamikus tartalomfelismerő szolgáltatás. Használata a felhasználó munkáját segíti a tartalomhoz kapcsolódó kiegészítő információk felmutatásával. A magyar Intelligens címkék fejlesztésében többek közt olyan vállalatok vettek részt, mint a Scala Business Solutions, a MorphoLogic Kft., a Megatrend 2000 Rt..

Kiemelésre került továbbá a nagyfokú Web-integráció, amely a megjelenítésen kívül az ott található adatok könnyebb elérését és megosztását eredményezik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (3)

Viper
Viper 2001.09.20. 18:14
Nem akarok ünneprontó lenni, de 3 perc használat után a jó öreg kék halállal fejezte be nálam első futását a magyar Office XP. Méghogy sosem fog összeomlani...
Mad Monkey
Mad Monkey 2001.09.20. 18:30
éljen -:(
én azért nem reménykedtem -ez várható volt...
Dino
Dino 2001.09.20. 23:18
Nem véletlenül van az újdonságok között kiemelve a dokumentum helyreállítás?
:-))

A Microsoft felé: ez még csak egy spontán teszt volt, melynek eredménye (a fagyás) lehetett a véletlen műve is, kéretik nem negatív kritikának venni :)))
ajánlott olvasnivaló