25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Prince of Persia: The Forgotten Sands - az ostrom

Videós bemutató a harcokról.

Írta: Retee 6 hozzászólás

Május közepén a mozikból néz ránk vissza a herceg, s vele párhuzamosan a Prince of Persia: The Forgotten Sands játék is debütál. Az új rész pedig a régebbi PoP-ok hangulatát, játékmenetet kívánja újraéleszteni, és az eddigi videók alapján talán nem is esélytelenül. Most viszont lássunk egy új gameplay bemutatót:

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Prince of Persia: The Forgotten Sands

Platform:

Kiadó: Ubisoft

Forgalmazó: An-Tec

Megjelenés:
2010. május 21. PC
n/a: PS3, X360, Wii

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

balays82
balays82 [14276]
Érdekes, hogy azok szidják a leghangosabban az Ubisoft védelmét, akik meg sem vették az AC2-t. Nem azt mondom, hogy a világ legjobb találmánya, hogy állandó internet kapcsolat kell, de azért érdemben nem befolyásolja a játékélményt. Nálam pl. 20 óra tiszta játékidő alatt kb. 4-5 alkalommal szakadt meg a kapcsolat a szerverrel, ezekben az esetekben maximum 2-3 percig tartott eljutni a megszakadás előtti részig, mivel minden fontos esemény után ment a program. Túl van reagálva ez a dolog, egyeseknek inkább csak önigazolás, hogy miért töltik inkább le a játékot.

Ami az új PoP részt illeti, elég vegyesek az érzéseim. Úgy tűnik, a régi hangulat visszatér, de a játékmenetben több olyan elem is található, ami visszalépés a trilógiához képest. Az azokban alkalmazott harcrendszer (főleg Warrior Within), lebutítása nagyon nagy hiba lenne.
Corvus5
Corvus5 [2011]
Nekem tetszik az eddigiek alapján. Bejön ez a grafikai stílus, bár a herceg fején azért lenne még mit csiszolni. Kissé Kurt Russell-es lett sztem.

Amit furcsának tartottam, az a semmiből jövő tüzes nyílzápor volt, aminek semmi jelentősége, hiszen a videó alapján el nem találhat, de tanubizonyságot tesz arról, h egy seregnyi íjász üres kőfalakat akar nyílvesszővel szétlőni.:-X
A másik dolog, ami szemet szúrt, h olyan, mintha a nyugdíjasok otthonában folyna a csihipuhi. Amire rászánja magát az ellenfél, h üssön, addigra már lenyírtam 20 társát és körbefutottam a vidéket. Meg egyébként is, elég lassú felfogásúnak tűntek.
MirkoBlade
MirkoBlade [311]
Egyre gázabb az ubifos.

Ez is egy gyenge munka, meg ez a másolásvédelem herce-hurca. Mindenki tud játszani már emulátor progi nélkül is az AC2-vel, csak az nem aki megvette. Szedem is le ha meglesz az új 8800GT-m. Kapják be. Eredeti ubifos játékot én meg nem fogok venni. Lehet utálni.
Slyder
Slyder [557]
Ennyire futotta? Mintegy nyomorult B kategóriás film-játék adaptáció.
MirkoBlade
MirkoBlade [311]
Laggol (szar a gépem), de amit eddig láttam vegyes érzelem.

Az utóbbi 2 (borzasztó) PoP-nál jobb lehet, de a SoT és a WW, hát akkora klasszikust nem hiszem, hogy tudnának alkotni.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (6 db)