Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Prince of Persia: The Forgotten Sands - az ostrom

Videós bemutató a harcokról.

2010.04.22. 17:44 | szerző: Retee | kategória: Játék

Május közepén a mozikból néz ránk vissza a herceg, s vele párhuzamosan a Prince of Persia: The Forgotten Sands játék is debütál. Az új rész pedig a régebbi PoP-ok hangulatát, játékmenetet kívánja újraéleszteni, és az eddigi videók alapján talán nem is esélytelenül. Most viszont lássunk egy új gameplay bemutatót: ■

Prince of Persia: The Forgotten Sands
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Prince of Persia: The Forgotten Sands

hozzászólások (5)

MirkoBlade
MirkoBlade 2010.04.22. 18:30
Laggol (szar a gépem), de amit eddig láttam vegyes érzelem.

Az utóbbi 2 (borzasztó) PoP-nál jobb lehet, de a SoT és a WW, hát akkora klasszikust nem hiszem, hogy tudnának alkotni.
Slyder
Slyder 2010.04.22. 18:55
Ennyire futotta? Mintegy nyomorult B kategóriás film-játék adaptáció.
MirkoBlade
MirkoBlade 2010.04.22. 19:12
Egyre gázabb az ubifos.

Ez is egy gyenge munka, meg ez a másolásvédelem herce-hurca. Mindenki tud játszani már emulátor progi nélkül is az AC2-vel, csak az nem aki megvette. Szedem is le ha meglesz az új 8800GT-m. Kapják be. Eredeti ubifos játékot én meg nem fogok venni. Lehet utálni.
Corvus5
Corvus5 2010.04.22. 21:06
Nekem tetszik az eddigiek alapján. Bejön ez a grafikai stílus, bár a herceg fején azért lenne még mit csiszolni. Kissé Kurt Russell-es lett sztem.

Amit furcsának tartottam, az a semmiből jövő tüzes nyílzápor volt, aminek semmi jelentősége, hiszen a videó alapján el nem találhat, de tanubizonyságot tesz arról, h egy seregnyi íjász üres kőfalakat akar nyílvesszővel szétlőni.:-X
A másik dolog, ami szemet szúrt, h olyan, mintha a nyugdíjasok otthonában folyna a csihipuhi. Amire rászánja magát az ellenfél, h üssön, addigra már lenyírtam 20 társát és körbefutottam a vidéket. Meg egyébként is, elég lassú felfogásúnak tűntek.
balays82
balays82 2010.04.22. 22:12
Érdekes, hogy azok szidják a leghangosabban az Ubisoft védelmét, akik meg sem vették az AC2-t. Nem azt mondom, hogy a világ legjobb találmánya, hogy állandó internet kapcsolat kell, de azért érdemben nem befolyásolja a játékélményt. Nálam pl. 20 óra tiszta játékidő alatt kb. 4-5 alkalommal szakadt meg a kapcsolat a szerverrel, ezekben az esetekben maximum 2-3 percig tartott eljutni a megszakadás előtti részig, mivel minden fontos esemény után ment a program. Túl van reagálva ez a dolog, egyeseknek inkább csak önigazolás, hogy miért töltik inkább le a játékot.

Ami az új PoP részt illeti, elég vegyesek az érzéseim. Úgy tűnik, a régi hangulat visszatér, de a játékmenetben több olyan elem is található, ami visszalépés a trilógiához képest. Az azokban alkalmazott harcrendszer (főleg Warrior Within), lebutítása nagyon nagy hiba lenne.
ajánlott olvasnivaló