Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Rövid filmes hírek

Készül a MacGyver film, lecserélhetik a Hitman rendezőjét a második részben, a Batman 3-ban pedig akár a Madárijesztő is visszatérhet.

2010.05.26. 13:00 | szerző: Retee | kategória: Mozi

    • A New Line Cinema ugyan vegyes kritikákat kapott a MacGruber című akció-vígjátékra, ám ez sem tántoríthatja el őket attól, hogy elkészítsék a MacGyver filmet. A hazánkban is jól ismert MacGyver, aki két kolbászból és egy darab madzagból is összeállította az atombombát tehát 1-2 éven belül visszatér, játékfilm formájában. Szereplők egyelőre még nincsenek, az egyetlen biztos pontnak a forgatókönyvíró látszik, Jason Richman (Veszélyes Bangkok), aki aránylag még kezdőnek számít a szakmában.
    • Bár a Hitman első részét elátkozták a játékosok (természetesen a filmről beszélünk), a Fox nem adja fel, és már komolyan tervezik a Hitman 2 készítését. Egyelőre nem lehet tudni, hogy színészek terén ugyanazok fognak-e szerepelni, mint az első részben, néhány fontos pozíció viszont szinte biztosan megváltozik. Az új forgatókönyvíró Kyle Ward lesz, de úgy néz ki a rendezőt, Xavier Genst is lecserélik. A Hitman folytatása a kiadásra nem kerülő Hitman 5 játék történetét követi, ám egyelőre még senki sem tudja, hogy mikor mutathatják be a filmet.
    • A hírek szerint Christopher Nolan egyik kedvenc színésze Cillian Murphy, aki a Batman: Kezdődik! Madárijesztője után Nolan új filmjében, az Inceptionben is szerepet kapott. Ez utóbbi kapcsán Murphy elmondta, hogy még a forgatókönyv kezdeti állapotában kereste meg Nolan, méghozzá azzal, hogy olvassa el a vázlatokat, és válasszon magának egy szerepet belőlük.

    A színész egy interjúban röviden beszélt a Batman 3-ról, mely kapcsán arról pletykálnak, hogy ő, s vele a Madárijesztő is, visszatérhet. ■

hozzászólások (3)

Gobiakos
Gobiakos 2010.05.26. 21:38
Madárijesztő? A 3. Batman filmben is? Hmmm... Érdekes láncot adna a Nolan-féle Batman filmeknek, de én szerintem meglennék az ő karaktere nélkül is ezúttal.
Germinator
Germinator 2010.05.26. 21:50
Olvastam ezt a kis interjút Cillian Murphy-vel, de ezt egyáltalán nem venném készpénznek. 100%-osan protokoll válasz volt, amit adott a riporter kérdésére. Már eleve a kérdés is tök protokoll lehetett, gondolom valami olyasmi volt, hogy szívesen játszana-e a 3. Batman-filmben. Ezt is csak azért kérdezte meg a riporter, hogy így vagy úgy, de szóba hozza a Batmant:-D Murphy meg nem válaszolhatta azt, hogy "dehogyis", ő elmondta, hogy naná, hogy szívesen szerepelne. Ez meg ugye csak Nolantől függ. Ez teljesen sablon válasz volt egy sablon kérdésre:-D Nem hinném, hogy Madárijesztő előkerül a 3. filmben.
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2010.05.29. 01:10
Ejj ezek sose tanulnak semmiből.Sikeres játékbol filmet vagy filmből játékot nem szabad csinálni.Transformers jo volt filmben játékban nem annyira.

Hitman:Játékban nem ismerem de szerintem filmben nem lett nagy durranás.

MaxPayne:Játékban király filmben alulmulta a minimum elképzeléseimet is.Semmi lassitott jelenet.Mondjuk jo akkor lehetne rá mondani hogy Mátrix klón de a Mátrix előtt is voltak lassitott jelenetes filmek ugyhogy ez még mai napig hódit.

Terminator 4/Salvation: Filmben számomra elmegy játékban eléggée bejött bár kicsit rövid.

KITT mint sorozat.Régi jobb volt az uj igy hogy nem a Hasselhoff benne a szereplő és hogy egy Mustang van mint KITT ami mára már sajnos - legalábbis számomra - elvesztette az Image-ét és ugyanolyan izomautonak számit mint a többi gyenge nagyon gyenge.Még igyis hogy legalább KITT hangja ugyanaz.

Ha a MacGyver-t is nem a Richard Dean Anderson játsza ahogy a sorozatban tette akkor már eleve le lehet huzni a rolót és csak felesleges pénzkidobás lesz az egész.

Nálam a Batman is alulmulta önmagát.Régen jo volt nemtudom minek kellett ujra feldolgozni mint ahogy a Csillagok Háboruja filmeket is amikért amugy én legalábbis nem rajongok.
ajánlott olvasnivaló