For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Tom Cruise és Les Grossman saját filmet kap?

A Trópusi vihar agresszív stúdiófőnökét alakító színész az MTV gálán arról beszélt, hogy Les Grossman önálló filmben térne vissza.

2010.06.08. 16:07 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Kiváló kritikákat kapott anno a 2008-ban megjelent Trópusi vihar című vígjáték, melyben Ben Stiller, Jack Black, Robert Downey Jr. és Tom Cruise játszották a főszerepet. Igaz, utóbbi színész csak kisebb szerepet kapott a rendezőtől, ám Les Grossman, az "empatikus" és ízig-vérig amerikai stúdiófőnök karaktere sokak kedvencévé vált. Olyannyira, hogy a pár napja megtartott MTV Movie Awards gálán is fellépett (második videó) klasszikus táncjelenetével, majd ezt követően érdekes kijelentést tett az egyik újságírónak. Tom Cruise ugyanis arról beszélt, hogy egy partnerével már dolgoznak egy filmen, melyben Les Grossman önállóan szerepelne.
Az elsőre jól hangzó ötletet azóta viszont sokan kritizálják, de legalábbis tartanak tőle, azzal érvelve, hogy Les apró adagokban kiválóan szórakoztatott, ám egy önálló filmben kevés lenne 90 percet táncolnia. ■hozzászólások (6)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.06.08. 21:13
önálló sztorival el bírom képzelni a csávót, akárki akármit mond. engem torrentére emlékeztet (vajon miért? :D) és ő is három egész estéset élt meg...
Germinator
Germinator 2010.06.08. 21:14
Jó, jó, csak ez ritkán jön be. Főleg, ha már eleve csak 10 perces klipként él az emberek fejében Grossman. Ettől persze lehet, hogy jó lesz, csak nem fogok meglepődni, ha nem:-D
Kanduhrka
Kanduhrka 2010.06.08. 22:09
Jöhet-jöhet!!!
Kopiati
Kopiati 2010.06.08. 22:11
Csak akkor lenne jó, ha teljesen komolytalan a film, mint a Trópusi Vihar, ha egy picit is komolyan veszik akkor vége....
Gobiakos
Gobiakos 2010.06.09. 01:13
Ezt a dolgot egyszerűen nem lehet komolyan venni. Ha a készítők mégis így tennének, nos akkor garantált kuka! (Bár így sem hiszek a leendő film létjogosultságában, inkább érzek benne pénzhajhászást...)
további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.