Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Megérkezett a Hotmail.hu

Immár magyar címen is elérhető a Microsoft levelezőrendszere.

2010.06.10. 14:14 | szerző: Retee | kategória: Egyéb

A Microsoft végre elindította a Windows Live Hotmail e-mail szolgáltatás magyar részlegét, hazai domainen. A magyar felhasználóknak így most lehetőségük nyílik arra, hogy korlátozott ideig létrehozzanak egy fiókot a Hotmail.hu tartományban. Néhány fontos funkció a rendszerben:

  • Korlátlan postafiók-kapacitás: Többé nem kell törölni és válogatni a fontos és kevésbé fontos e-mail üzenetek közül - a Hotmail most már korlátlan kapacitást biztosít az e-mail fiókok számára.
  • Több fiók egyesítése egy postafiókban: A Hotmail hozzáférést biztosít a különböző e-mail fiókokhoz. A magyar felhasználók számára a Hotmail lehetővé teszi, hogy áthelyezzék e-mailjeiket már meglévő levelezőrendszereikből. Ezeknél a szolgáltatóknál a beállítások konfigurálása is automatikusan megtörténik.
  • Biztonság: A Microsoft technológiái segítenek a levélszemét elleni harcban, és fokozzák az általános biztonságot. A kéretlen e-mail üzeneteket (más néven spam) a SmartScreen technológia segítségével blokkolja a rendszer.
  • Könnyű hozzáférés az üzenetekhez mobiltelefonról: A Windows Mobile rendszert használó eszközök automatikus e-mail szinkronizálást tesznek lehetővé a Hotmail szolgáltatással. A más rendszerű telefont használók mobilböngészővel, a Nokia Messaging szolgáltatással vagy a Blackberry-ügyfélprogrammal férhetnek hozzá e-mailjeikhez. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló