Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2010

Spec Ops: The Line E3 2010 Trailer

Új videó a jövőre érkező akciójátékról.

2010.06.16. 19:21 | szerző: Madrac | kategória: E3 2010

A 2K Games kiadott egy új trailer az E3-ra készülő akciójátékáról a Spec Ops: The Lineról. A Dubaiban játszódó játék valamikor 2011-ben jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. ■

Spec Ops: The Line
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Spec Ops: The Line

hozzászólások (8)

Lacko
Lacko 2010.06.17. 08:12
Én se teljesen értem, mit értesz GOW klón alatt? Sokkal jobban hasonlít egy Ghost Reconra. De arra se eléggé, hogy klónnak nevezzem.
GustyX
GustyX 2010.06.17. 10:43
Inkább egy kill.switch 2.0 vagy kill.switch 2011 vagy kill.switch in Dubai :D.
Vajon Portal 2-t is klónnak fogják nevezni, vagy arra is szidják majd a fejlesztőket, hogy "na, mégegyszer ugyanazt akarják lenyomni a torkunkon..."?
De mi lenne még GoW klón?

Várós.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.06.18. 10:35
kameranézet - stimmel.
kemény, nagydarab főhős, aki tonnás disznónak néz ki, de ez menő, a sovány, átlag megtermettségű katonákra még csak véletlenül sem hasonlít - stimmel.
a játék nagyobb részében társakkal nyomulunk - stimmel.
abszolút lineáris játékmenet, még leesni sem lehet sehonnan, ugrálni sem kell szinte semmit (ha egyáltalán lehet) - stimmel.
minden szir-szar fedezéknek használható, lehet vakon is kilőni - stimmel.
és a kedvencem:
gyp-s szintű játékmenet, amit még egy óvodás is a legkisebb nehézségek nélkül abszolvál pár nap alatt - óh igen, stimmel! ;)

de néha ilyen is kell, tudom. egyszer jó volt a gow is, de még háromszor eladva ugyanaz szerintem értelmetlen.
Lacko
Lacko 2010.06.18. 11:35
Te szerintem egy másik videót néztél. Ebben nincsen disznó nagy főhős. Sima ember méretű katonák vannak benne - NEM stimmel.
A játék nagyobb részében társakkal nyomulunk: ez gyakorlatilag a lent, általunk felsorolt ÖSSZES játékra igaz - NEM stimmel.
Te honnan látod a játékmenetet egy ilyen trailer videóból? Rohadtul nem derül ki belőle, hogy milyen lineáris lesz a játékmenet. (nekem sokkal inkább úgy tűnik, hogy Stalker szerűen kell majd bejárni a terepet).
Minden szir-szar fedezéknek használható, lehet vakon is kilőni: ez gyakorlatilag a lent, általunk felsorolt ÖSSZES játékra igaz - NEM stimmel.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.06.19. 12:28
majd ha kijön meglátjuk ;)

jah, de hogy stalker szerű játékmód? na ez vicces megállapítás azért, túl sokat vártok ti el a fejlesztőktől, az az érzésem. hiszen ők csak egy jól eladható béna gammát raktak össze, ami egy hasonló jól eladott béna gamma másolata.
ajánlott olvasnivaló