Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Folytatódik a Twin Peaks?

A Lost búcsúja után az ABC egy régi ikon felélesztésén gondolkozik.

2010.06.24. 16:02 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Mint azt már mindenki tudja, véget ért a Lost, ezzel az ABC műsoráról lekerült egy rejtélyekre, misztikumra hajazó népszerű sorozat. A csatorna viszont egy hasonló művel szeretné betömi a "hirtelen" támadt lyukat, s úgy néz ki, hogy erre a célra akár a Twin Peaks is megfelelhet. Már csak azért is, mert televíziós szakemberek szerint ha Laura Palmert nem gyilkolják meg a 90-es évek legelején, akkor Lost sincs, mivel a TP újította meg és vezette be igazán a stílust televíziós körökbe. Ennek köszönhetően Dale Cooper ügynök és a város lakói a mai napig hatalmas népszerűségnek örvendenek mind az államokban, mind Európában.
Az egykori sorozat írója, illetve producere Robert Engels pedig egy interjúban elmondta, hogy maga is kíváncsi lenne egy mostani verzióra a Twin Peaksből.
"A csatorna felkeresett és feltették a kérdést: mit szólnék ehhez? Az biztos, hogy érdekes lenne feléleszteni a sorozatot, ugyanakkor az egykori szereplők, rendezők, stábtagok azóta igen sikeres karriert futottak be és nem hiszem, hogy visszatérnének Mayberry-be. Egyelőre gondolkozom azon, hogy lehetséges-e valamilyen módon teljesíteni ezt a kérést. Természetesen ez nagyban függ David Lynch és Mark Frost szándékaitól is, noha úgy tudom, őket még mindig érdeklik a régi karakterek." ■

hozzászólások (5)

RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2010.06.24. 18:31
Bár a sorozatot nem nagyon néztem - talán 1-2 epizodot láttam - de szerintem ugy fog járni mint pl az uj Knight Rider.


SZ@RHiába régi sikeres sorozatot nem szabad ujjáéleszteni.


Nézzük csak meg pl a Sarah Connor Krónikáit.Pl az a Terminator filmekből született de sikeres volt?Ja 2 évadot élt meg talán.

Az uj KITT-nek egy részét láttam és elég is volt nem sorolnám a hibákat arrol nem is beszélve hogy két bazi nagy baki is volt benne amit láttam ami mégcsak nem is elbujik hanem szemet szúrt.


Mindenesetre ha lenne X-akták folytatás akkor arra kiváncsi lennék de szerintem már az se lenne ugyanaz mivel David és Gillian is öregszik azért rajtuk is fog az idő vasfoga.


És az a baj hogy az ember akarva akaratlanul is ugy emlékszik rájuk vagy épp más szereplőkre ahol még fiatalok voltak vagy amig még ment a sorozat.


Muter is mondta anno hogy mindig elfelejti mikor vidékre megyünk le rokonokhoz hogy már nem kell csokit vinni az ottani gyerekeknek mert már nem gyerekek csak valahogy ugy érzi mindig mikor megy oda mintha megállt volna az idő mivel egy évben talán 2-3szor ha leugrunk oda és akkor jövünk rá hogy nem csak a mi gyermekeink hanem másoké is nőnek.


Ez pont ugyanigy van a sorozatokkal is.Az emberekben azok a képek elevenednek meg ahogy akkor láttuk őket és ahogy akkor szerepeltek.Mára már..........


Egyszerűen szerintem nem éri meg mert egyrészt öregebbek a szinészek mint ahogy mindenki öregszik másrészről pedig a nézők uj dolgokra vágynak nem egy ugymond kiégett dolog ujjáélesztésére.....

Szép volt jo volt véget ért.Ujrakezdeni nem biztos hogy nehéz de az se biztos hogy sikeres lesz és utobbira jo esély van.
DarkestHour
DarkestHour 2010.06.24. 19:46
Ha Lynch mester is beszall a dologba akkor abbol nagyon rossz tuti hogy nemfog kisulni. Nelkule en neki sem allnek a dolognak.
Egyebkent ha meg nem nezted a sorozatot akkor valszeg nemtudod, hogy iszonyat sok mindenre nem derult feny, rengeteg a nyitvahagyott kerdes. SZoval igenis lenne mit keresni Twin Peaksben, de csak David Lynchel az elen.
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2010.06.25. 06:19
Igen nem néztem a sorozatot igy mondom nem tudtam rola nyilatkozni csupán azt mondtam hogy amit általában ujra elővesznek nem olyan sikeres mint a régi verzio.

Amugy valoban sokat számit hogy a főszereplő ugyanaz legyen és szerintem a magyarhangja is.Ez nagyon sokat vet a latba.
richy25
richy25 2010.06.25. 09:48
Csak nekem szúrt szemet, hogy végig Twin Peaks-nek van írva, de egyszer Twean Peaks-nek?
Aryx
Aryx 2015.05.16. 17:57
Itt tartunk most. :)

SPOILER
Én bizakodok! : )
ajánlott olvasnivaló