Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Folytatódik a Twin Peaks? (Hírek)

2794 levél
Válasz 15.05.16. 17:57 #5
Aryx
Itt tartunk most.

SPOILER
Én bizakodok! : )
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
1087 levél
Válasz 10.06.25. 09:48 #4
richy25
Csak nekem szúrt szemet, hogy végig Twin Peaks-nek van írva, de egyszer Twean Peaks-nek?
Türelem szép erény, kivéve ha az alagút végén közeledik a fény!
330 levél
Válasz 10.06.25. 06:19 #3
RUSSIANBOY
Igen nem néztem a sorozatot igy mondom nem tudtam rola nyilatkozni csupán azt mondtam hogy amit általában ujra elővesznek nem olyan sikeres mint a régi verzio.

Amugy valoban sokat számit hogy a főszereplő ugyanaz legyen és szerintem a magyarhangja is.Ez nagyon sokat vet a latba.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
2 levél
Válasz 10.06.24. 19:46 #2
DarkestHour
Ha Lynch mester is beszall a dologba akkor abbol nagyon rossz tuti hogy nemfog kisulni. Nelkule en neki sem allnek a dolognak.
Egyebkent ha meg nem nezted a sorozatot akkor valszeg nemtudod, hogy iszonyat sok mindenre nem derult feny, rengeteg a nyitvahagyott kerdes. SZoval igenis lenne mit keresni Twin Peaksben, de csak David Lynchel az elen.
330 levél
Válasz 10.06.24. 18:31 #1
RUSSIANBOY
Bár a sorozatot nem nagyon néztem - talán 1-2 epizodot láttam - de szerintem ugy fog járni mint pl az uj Knight Rider.


SZ@RHiába régi sikeres sorozatot nem szabad ujjáéleszteni.


Nézzük csak meg pl a Sarah Connor Krónikáit.Pl az a Terminator filmekből született de sikeres volt?Ja 2 évadot élt meg talán.

Az uj KITT-nek egy részét láttam és elég is volt nem sorolnám a hibákat arrol nem is beszélve hogy két bazi nagy baki is volt benne amit láttam ami mégcsak nem is elbujik hanem szemet szúrt.


Mindenesetre ha lenne X-akták folytatás akkor arra kiváncsi lennék de szerintem már az se lenne ugyanaz mivel David és Gillian is öregszik azért rajtuk is fog az idő vasfoga.


És az a baj hogy az ember akarva akaratlanul is ugy emlékszik rájuk vagy épp más szereplőkre ahol még fiatalok voltak vagy amig még ment a sorozat.


Muter is mondta anno hogy mindig elfelejti mikor vidékre megyünk le rokonokhoz hogy már nem kell csokit vinni az ottani gyerekeknek mert már nem gyerekek csak valahogy ugy érzi mindig mikor megy oda mintha megállt volna az idő mivel egy évben talán 2-3szor ha leugrunk oda és akkor jövünk rá hogy nem csak a mi gyermekeink hanem másoké is nőnek.


Ez pont ugyanigy van a sorozatokkal is.Az emberekben azok a képek elevenednek meg ahogy akkor láttuk őket és ahogy akkor szerepeltek.Mára már..........


Egyszerűen szerintem nem éri meg mert egyrészt öregebbek a szinészek mint ahogy mindenki öregszik másrészről pedig a nézők uj dolgokra vágynak nem egy ugymond kiégett dolog ujjáélesztésére.....

Szép volt jo volt véget ért.Ujrakezdeni nem biztos hogy nehéz de az se biztos hogy sikeres lesz és utobbira jo esély van.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
766 levél
Válasz 10.06.24. 18:31
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Folytatódik a Twin Peaks? (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.