Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fable 3 - Comic-Con videó

A rendezvényen bemutatták a Fable harmadik részét is.

2010.07.26. 12:05 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Comic-Conos új képek után a rendezvényen kicsit bővebben is bemutatkozott a Fable harmadik része - bő három percetben láthatjuk az új világot, a felszereléseinket és persze a harcot is. ■

Fable III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fable III

hozzászólások (5)

JeRo
JeRo 2010.07.26. 13:26
Szvsz jó kis hangulata lesz ennek a játéknak:-), a the lost chapters alap-game, a 2 kimaradt, most ez a rész remélem ütni fog
Creativ3Form
Creativ3Form 2010.07.26. 13:29
Várom már nagyon! Mivel nincs történeti összefüggés a 3 rész között így valahogy megemésztettem, hogy a 2. rész PC-n kimaradt. Ez viszont kötelező vétel lesz.:love:
Slyder
Slyder 2010.07.26. 16:20
Gyalázatosan szar játékká degradálták a Fable-t. A "Fable 2"-nek története sem volt, megvalósítás 0, nevetséges amit művelnek. Ez egy nyomorék Élet-szimulátor, egy szar Sims TPS, amilyen a 3 is lesz. Ha nem Fable lenne a címe, senkit sem érdekelne.
GustyX
GustyX 2010.07.26. 16:29
Engem igen és szerintem nem vagyok ezzel egyedül! Az már szarnak számít, hogyha egy játékhősnek lehetnek "hétköznapjai"? Az újdonság erejével biztos nem fog hatni, de hogy szar játék legyen egy Fable, különösen egy Sims TPS...:D.
Ian Malcolm
Ian Malcolm 2010.07.26. 20:15
Én az első Fable-t Project Ego-s bejelentése óta követtem és vártam, aztán megjelent és nekem óriási csalódás volt, mert a korábban beígért szabadság és lehetőségek csak nyomokban voltak jelen. Olyan volt, mint az elvben végig egészmogyorós csoki, amiben alig akad egy-két szem. Ettől függetlenül szerettem a hangulatát és nagyon sokszor végig is játszottam, meg általánosságban pozitív emlékként maradt meg. De az már nekem is kicsit sok, hogy folyamatosan mint valami hatalmas megváltót hirdetik mindenhol először a 2-őt most meg a 3-at.. Újságcímlapokon láttam: "ennyi újdonságot még hű".. Hát ebben a videóban és a Fable 2-ről látott videókban (azzal még nem játszottam épp ezen okból kifolyólag) én személy szerint semmi fejlődést nem látok. Ránézésre az egész tök ugyanaz a korlátozott, de hangulatos, egyszerű hack and slash és bár tök élvezetes, én nem mondom, de azért ez messze nem a progresszivitás csúcsa.. Az én szememben ez egy felturbózott beat'em'up, nem több, ami jól hangzik, csak én nem ezt vártam ettől az egész sorozattól..
ajánlott olvasnivaló