Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fable 3 - csúszik a PC-s verzió

A Microsoft bejelentése szerint később érkezik meg a PC-s darab.

2010.08.03. 11:28 | szerző: Retee | kategória: Játék

Aki folyamatosan követi a játékvilág híreit, az talán meg sem lepődik a címen, hiszen az utóbbi egy évben már-már kötelező divattá vált, hogy a multiplatform fejlesztéseknél elcsúsztatják a PC-s verzió kiadását. Néhol üzleti, néhol egyéb okokból ugyan, de a játékosoknak meg kell barátkozniuk azzal, hogy személyi számítógépre később érkezik a megfelelő verzió.
Sajnos úgy tűnik, hogy mindezt a Fable 3 kapcsán is el kell szenvednünk, mivel a Microsoft bejelentette, hogy bár október közepére ígérték a PC-s és Playstation 3-as darabot, úgy néz ki, csak utóbbi kapcsán tudják teljesíteni a határidőt. A PC-s verzió így csak később jelenik meg, mely a kiadó tájékoztatása alapján az optimalizáció miatt történik, azt viszont nem közölték az MS-nél, hogy mikorra számítsunk a boltokba kerülésre. ■

Fable III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fable III

hozzászólások (3)

Berci1
Berci1 2010.08.03. 12:27
Remélem a Crysis 2 pedig a konzolosoknak fog csúszni. De nem, azok úgyis megkapják mindig időben.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.08.03. 20:21
örömteli hír! de komolyan! azt nem remélem, hogy az első epizód pc-s verziójához hasonló dologra számíthatunk (kiegészítéssel és javításokkal együtt jelent meg), de nekem az is jó, ha optimalizálják még egy kis ideig, a lényeg, hogy majd megjelenik. jobb később mint soha (és addig még javíthatnak is rajta, ha valami baki kerül a PS-es verzióba. Egyébként is csak nem rég derült ki, hogy jön a pc-s, talán nem is olyan régen kezdték átírni rá)!
Yaho0
Yaho0 2010.08.03. 23:41
Engem kellemesen érintett ez a hír, hogy egyáltalán PCre is érkezik. Komolyan elég szomorú, hogy ez már meglepő :F A 2t máig nincs PCre például.
ajánlott olvasnivaló