Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2010

Crysis 2 - gyűjtői kiadások

Bemutatkozik a Nano és a Limited Edition.

2010.08.19. 13:40 | szerző: Retee | kategória: gamescom 2010

Az Electronic Arts bejelentette, hogy két kiadásban is kiadja a Crysis második részét. A tájékoztató szerint a Crysis 2 Limited Edition és a Crysis 2 Nano Edition is különleges dobozban érkezik, és azonnali feloldásokat tartalmaz, melyek a többszereplős játékmódban használhatóak ki. A Limited Edition és Nano Edition már most előrendelhetőek, korlátozott számban. A Limited Edition a normál kiadás árával megegyező termék, a készlet erejéig lesz elérhető, és négy darab, többszereplős játékban elengedhetetlen jellemző feloldását teszi azonnal elérhetővé:

    • Bónusz TP – Az extra pontokat 5 különböző osztály fegyverkiosztásánál használhatjuk fel.
    • SCAR hologram kivetítő – A SCAR-ra szerelhető speciális kiegészítés hologram képmást jelenít meg kivetítve a játékosról, így tévesztve meg az ellenfeleket.
    • SCAR fegyver álca – Ez a digitális rejtőzőkészlet álca mintázattal ruházhatja fel a játék egyik legnépszerűbb rohamfegyverét.
    • Platina dögcédula – Az egyedi dögcédulákból több mint 250 féle szerepel majd a programban és ezek gyűjthetőek is lesznek a Crysis 2 többszereplős játékmódjaiban.

    A Nano Edition az igazi rajongók részére tervezett csomag, fémdobozában a Limited Edition egy példányával, továbbá egy 28 cm magas Prophet szoborral (a játék egyik hőse), amint egy New York-i taxi tetején feszít. Az exkluzív kiadás része még egy gyönyörű művészeti album is; mindezeket a játékos egy nanopáncél ihlette, egyedi hátizsákban veheti át. A Nano Edition nem kerül bolti forgalomba, nagyon alacsony példányszámban, előrendeléssel lesz hozzáférhető. ■

előző
következő
Crysis 2 - gyűjtői kiadások
Crysis 2 - gyűjtői kiadásokCrysis 2 - gyűjtői kiadások
Crysis 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Crysis 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló