Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Secret World: új MMORPG a Funcomtól

Mai környezetben játszódik az új online szerepjáték.

2010.08.27. 15:02 | szerző: Dino | kategória: Játék

Az Anarchy Online és Age of Conan játékokat készítő Funcom újabb MMORPG-ről rántotta le a leplet a gamescom kiállításon, azonban az embargó miatt csak a mai naptól jelenhet meg róla híradásunk (ami annak fényében kissé érthetetlen, hogy már jelentek meg hírek és képek korábban is a játékról). A prezentáció a cég business centerben felállított standján volt, amely egy kis angol kocsmára hajazott, nem véletlenül. A The Secret World ugyanis alapvetően mai környezetben játszódik. A sztori szerint egy 1923-as összeesküvést lepleznek le napjainkban, melynek eredményeként egy titokban tartott, rejtett világ tárul elő, amelyben a sötétség erői ellen harcolhatunk.
Három titkos társaság valamelyikéhez csatlakozhatunk karakterünkkel. A templomosok Londonból indulnak, az Illuminati tagjai New Yorkban székelnek, míg a Dragon csapat tagjai Szöulból vághatnak neki az online világnak. A karakter-generálást letudva megkezdődik szereplőnk "eredettörténete", melyben kialakul a karakter háttérsztorija. Háromféle harctípusra készíthetjük fel szereplőnket: közelharc, lőfegyverek vagy varázslatok lehetnek segítségünkre a játék során. A kalandok közben gyűjtött XP-ket új képességek, skillek vásárlására fordíthatjuk, amelyeket ráadásul a "fizetés" előtt ki is próbálhatunk, így nem kell zsákbamacskát vennünk. A skilleket és tárgyakat kombinálhatjuk is, például egy shotgunt tűzzel "keresztezve" égető élményben lehet része célpontunknak.
A kiindulási városok mellett további helyszínek is várnak ránk, mint például a jövőbeli Tokió vagy New London, de eljuthatunk Egyiptomba is, ahol az ottani mitológia lényei elevenednek meg.
A The Secret World megjelenési dátumát egyelőre nem árulták el a Funcom munkatársai, de kaptunk tőlük öt screenshotot, egy rakás artworköt, no meg egy videót. Ebben egy Londonból induló templomos karakter szemszögéből pillanthatunk bele a játék elejébe, valamint röviden a fejlesztők is megszólalnak. ■

Minimum 9-es Flash Player szükséges!

előző
következő
The Secret World: új MMORPG a Funcomtól
The Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a Funcomtól
The Secret World
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Secret World

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló