Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Wars: The Force Unleashed 2 - a harc

Gameplay bemutató az ősszel megjelenő folytatásról.

2010.09.09. 12:40 | szerző: Retee | kategória: Játék

Októberben minden platformra megjelenik a Star Wars: The Force Unleashed folytatása, melynek játékmenete - természetesen - nem sokban különbözik az első epizódtól. Persze ez nem baj, hiszen az előd kiváló fizikával és rengeteg erő-trükkel örvendeztette meg a játékosokat, akik inkább a túlságosan egyszerű és sablonos küldetéseket hozták fel negatívumként. A mostani trailer viszont nem ezzel a témával, hanem a már említett harcokkal foglalkozik, tessék kattintani! ■

Star Wars: The Force Unleashed II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Wars: The Force Unleashed II

hozzászólások (6)

Razor03
Razor03 2010.09.09. 15:09
Szerintem jó lesz ez. Szépen felépítették a FU franchise-t, és kihozzák belőle amit csak lehet. Igaz nekem kicsit sok ez a Dragon Ball-os ugrabugra, meg én jobban szeretnék olyan jedivel harcolni, aki úgymond megállítható, legyőzhető, mert így jóformán legyőzhetetlen isten szerepébe bújunk. Manapság ez kell a népnek, szerencsére igényes játékot csinál a LucasArts így a végeredményen nem aggódom...
Berci1
Berci1 2010.09.10. 11:38
Dismembermentben bízom, hogy lesz egy kis négyzet a beállításoknál amibe kipipálhatjuk, hogy legyen és csak a videók ilyen lightosak, mert eddig úgy vettem észre, hogy csak force fury-nál van dismemberment. Razor én meg egy jó DB-s gamet akarok egy jó sw-s után:D És mondjuk olyat ami PC-re is megjelenne.
Slyder
Slyder 2010.09.10. 12:14
Remélem hogy lesz benne ilyen opció, mondjuk nem nézne ki jól egy SW játékban ha mindenfelé karok fejek meg lábak repkednének minden másodpercben a másik meg hogy alaposan belassulna a játék.
zozox
zozox 2010.12.17. 18:05
A star wars force unleashed 2-vel játszottam, de a játék kb a történet kétharmadánál elakad (nem lefagy), mert amikor egy energiacellát kellene kiszedni egy fegyverből, nem érzékeli a mozgatását. A YouTube-on már megnéztem, mit kellene csinálni, de nem jön össze. Ilyen jellegű hibával még sosem találkoztam.(A pálya The Salvation-Battle for the salvation). Ha valakinek van ez utáni mentése és átküldené, azt megköszönném, szerintem lehetne folytatni a játékot!
Gorla
ajánlott olvasnivaló