Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Star Wars - hamarosan 3D-ben

A Lucasfilm immár hivatalosan is bejelentette, a Star Wars filmek 3D-s verzióban is a moziba mennek.

2010.09.29. 09:46 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Ahogy az várható volt, a Star Wars szériát is utolérte az egyre vadabbul tomboló 3D-s mánia, így valószínűleg senkit sem lep meg igazán komolyan a mostani Lucasfilm bejelentés. Mely persze arról szól, hogy a készítők úgy érzik, ha valami, akkor az SW filmek igazán jól mutatnak a térhatású vásznon, így a kijelölt csapat már elkezdte az új trilógián elvégezni a szükséges munkálatokat. A cég rövid közleménye szerint ez persze nem is olyan könnyű munka, ám ettől függetlenül úgy tervezik, hogy a sikeres konvertálás után először a Baljós árnyak fog a mozikba menni, valamikor 2012-ben. ■

hozzászólások (14)

Madrac
Madrac 2010.09.30. 03:35
A problema az, hogy Lucas bacsi elfelejtett filmet kesziteni. Igy ha penzre van szuksege akkor csak igy megy neki. Akarmit is mondunk az uj trilogiarol az biztos, hogy a regi sokkal jobb CGI hegyek nelkul is.
red5
red5 2010.09.30. 04:18
Azért a VI. rész után is lehetne új dolgokat mesélni. Nem tudom, hogy ismered-e, de a Timothy Zahn által írt könyvek sokak szemében máig is hivatalos folytatásként élnek.

A birodalom örökösei (1991)
Sötét erők ébredése (1992)
Az utolsó parancs (1993)

Én ezeket a könyveket nagyon szerettem, szerintem minden rajongál ott kell, hogy legyenek a polcon. Bár erre már tényleg semmi esély, de szívesen megnéztem volna egy ezekre épülő trilógiát.
red5
red5 2010.09.30. 04:24
*rajongónál
VodevilX
VodevilX 2010.09.30. 09:53
Lehet, hogy nincsenek sehol se még, de mégis nagyban érződik a hatásuk mindenen ami az eredeti trilógia után készült.
De egyébként teljesen igazad van, tényleg "most epic" játékok közé tartozik, nagyon kevés játék képes azt nyújtani, amit pl a Kotor, szinte minden tökéletes volt benne.
De vannak az egyéb irodalmak is bőven, pl. haverok tolták a pen&paper szerepjátékot és ha jól vágom ahhoz sem kicsi háttéranyag áll rendelkezésre.
Amúgy fikázás ide vagy oda, a Star Wars mégis csak Star Wars, és tudtommal nem minden héten lehet beülni rá moziba. Az új trilógiát még megfontolom, de ha véletlen lehetőségem adódna, akkor gondolkodás nélkül takarodnék a legközelebbi moziba megnézni az eredeti trilógiát nagy vásznon, leszaromhogyhánydében.
neumark
neumark 2010.09.30. 11:00
Azt nem értem, hogy amikor eleve nem 3D-ben lettek forgatva a filmek 3D-s kamerákkal akkor hogy akarja megoldani az öreg ezt a dolgot? Az ilyen szimpla 2D-ből átkonvertáljuk 3D-be megoldások mindig überratyik szoktak lenni vagy nem? (Nem mintha a rendes 3D nem lenne az...)
ajánlott olvasnivaló