Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Lefújták Steven Spielberg játékát

AZ EA hivatalosan is megerősítette, hogy Spielberg nem dolgozik tovább az LMNO című játékon.

2010.10.12. 20:30 | szerző: Retee | kategória: Játék

Még 2007-ben jelentette be az Electronic Arts, hogy megállapodást kötöttek Steven Spielberggel arról, hogy az elismert producer és rendező az EA segítségével beleveti magát a játékok világába. Ennek egyik első példája az LMNO munkacím alatt bejelentett projekt lehetett volna, ám mindez már csak múltidőben értendő. Az EA ugyanis megerősítette, bár továbbra is kapcsolatban maradnak Spielberggel, de az LMNO fejlesztését lefújták. Hivatalosan nem nagyon igyekeztek mindezt megmagyarázni, ám pletykák szerint arról van szó, hogy az LMNO gyakorlatilag olyan lett volna, mintha James Bondot összekeverték volna a Medal of Honorral. Csakhogy időközben megérkezett a Saboteur, mely szinte egy az egyben hasonlót nyújt, mint Spielberg tervei, így az EA megijedt, s feleslegesnek látta tovább pénzelni a játékot. ■

hozzászólások (5)

Zacsi
Zacsi 2010.10.13. 08:18
csak tömören:
link:-D:-D:-D

De a viccet félretéve az a vén fasz spielberg már befejezhetné végre a star wars haláratejelését és komolyan belekezdhetne egy normális eredeti ötletbe.

Ne mondja nekem senki hogy nem tehetné meg megvan a pénze és hírneve ahhoz hogy megalkosson AKÁRMIT. De nem ő csak basza el az időt arra hogy 3Ds jodát kapjunk a pofánkba.
Látszik hogy ő sem már a régi amikor még fiatal volt és folyton azzal puffogot hogy "eredeti ötletek kellenek a sikerhez".
Obi1
Obi1 2010.10.13. 08:45
Spielberg meg a Star Wars? :-D
balays82
balays82 2010.10.13. 09:20
Azon gondolkodom, hogy egyáltalán olvasta-e a hírt, vagy csak izomból kommentált. Az egy dolog, hogy szó sincs a Star Wars filmekről (miért is lenne), de még csak a filmekről sem. Mindenesetre "év hozzászólása" gyanús az eset.:-)
Gobiakos
Gobiakos 2010.10.13. 09:31
Ő csak lazán összekeverte G. Lucas-t Spielberg-gel, és ebből indult a lavina a hsz-en belül... :-D
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.10.14. 17:05
még ha izomból ment volna...
ajánlott olvasnivaló