Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a CMSF: NATO modul

Három új NATO országgal bővült a Szíriát lerohanó országok sora.

2010.10.22. 10:15 | szerző: Lacko | kategória: Játék

A Battlefront.com megjelentette az - állításuk szerint - utolsó kiegészítőt a sikeres Combat Mission: Shock Force alapjátékhoz. Így az amerikai tengerészgyalogosok és a Brit hadsereg után három másik NATO országgal (és azok fegyverrendszereivel) bővíthetjük a napjainkban játszódó, Szíriát lerohanó, taktikai játékot. Kanada, Németország és Hollandia csatlakozik utolsóként a Szíria ellenes szövetségi hadművelethez.
Az új kiegészítő nem csak ezen országok fegyvereivel, katonáival és persze pár szír újdonsággal dobja meg az alapjátékot, hanem több mint 100 új küldetést is tartalmaz. Ezek többségét a három új kampányban, melyek közül a német kampány 25 küldetést tartalmaz! Ezek nem mindegyike jön elő egy-egy végigjátszáskor, hiszen a kampányok nem lineárisak, döntéseinkkel befolyásoljuk a következő küldetéseket is. Így a játékidőt nem csak a rengeteg új küldetés, de az unalom nélküli, többszöri végigjátszás is jelentősen megnöveli.
A kiegészítő gerincét a német gyártmányú Leopárd 2-es harckocsi alkotja, hiszen mindhárom NATO országban ezek variánsai vannak rendszeresítve. De természetesen ezen kívül rengeteg más harcjármű és kézifegyver is szerepet kap majd a játékban.
Az új kiegészítő 25 dolláros áron rendelhető meg a Battlefront.com-tól letöltéssel. Pár héten belül pedig követni fogja a bundle kiadás (ami tartalmazza az összes kiegészítőt) 50 dolláros áron. ■

előző
következő
Megjelent a CMSF: NATO modul
Megjelent a CMSF: NATO modulMegjelent a CMSF: NATO modulMegjelent a CMSF: NATO modulMegjelent a CMSF: NATO modulMegjelent a CMSF: NATO modulMegjelent a CMSF: NATO modul
Combat Mission: Shock Force - NATO
A legutóbbi Combat Mission: Shock Force - NATO cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.