25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Konzol - Microsoft

Ma jelenik meg Xbox 360-ra a Pinball FX2

Megérkezett a Zen Studios flipperének új verziója.

Írta: Dino 12 hozzászólás

2005-ben jelent meg az Xbox Live Arcade játékok között a budapesti székhelyű Zen Studios flipperjátéka, a Pinball FX. Közel kétmillióan vásárolták meg a programot, a mai napon pedig megérkezett a folytatás is, a Pinball FX2. Ebben a felhasználói visszajelzéseket is figyelembe véve történtek fejlesztések, rengeteg újdonságot megvalósítva a játékban. Az új fizikai szimuláció kidolgozásával másfél évet töltöttek a csapat programozói. Az eddigi pályák továbbfejlesztett változatai - pl. új achievementekkel bővítése - mellett négy vadonatúj asztal került a játékba, amelyekhez a játék eddigi vásárlói frissítés formájában teljesen ingyen juthatnak hozzá. (Ezzel alapvetően egy szokatlan terjesztési formát választottak a fejlesztők, hiszen jellemzően pénzért szokták adni a cégek az ehhez hasonló, nagyobb kaliberű frissítéseket, leginkább DLC formájában, vagy teljesen különálló játékként.) Az új játékosok 7,99 euróért vásárolhatják meg a Pinball FX2-t, de demo formájában kipróbálhatják vásárlás előtt bármelyik asztalt. (Hazánkban november 10-étől lesz elérhető hivatalosan, magyar felülettel az Xbox Live vásárlási felülete.)
Az újdonságok között található rengeteg multiplayer ill. közösségi funkció is. Így például az Xbox Live ismerősök saját közösségükön belül rendezhetnek pontversenyeket, vagy a Wizard pontozási rendszerben egymás pontjai összeadódnak, és így csoportok vethetik össze egymással eredményeiket. Hot seat játékmódban egymást váltva játszhatnak az egy gép előtt összegyűlt társaság tagjai, emellett a világon elsőként nyílik lehetőség flipperjátékban osztott képernyős módra is. De lesznek szimultán online többjátékos versenyek is, ha valaki a világ többi játékosa ellen is próbára szeretné tenni magát.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

 • Pinball FX2
 • Pinball FX2
 • Pinball FX2
 • Pinball FX2
 • Pinball FX2
 • Pinball FX2
 • Pinball FX2
 • Pinball FX2
 • Pinball FX2
 • Pinball FX2
 • Pinball FX2

Pinball FX2

Platform:

Fejlesztő: Zen Studios

Megjelenés: 2010. október 27.

Minimális rendszerigény: 1,6 GHz-es processzor, 512 MB RAM, GeForce 6600/Radeon 9800, 1,2 GB HDD, Windows XP

Ajánlott konfiguráció: 2 GHz-es, kétmagos processzor, 1 GB RAM, GeForce 8800/Radeon HD 3850, 1,5 GB HDD

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

_Sun_
_Sun_ [827]
Kicsit utánanéztem, ha asztal betöltés után nem reagál, egérrel az asztalra kell klikkelni. Utána 5 a pénzbedobás és 1-el indul a játék.
Egyébként közben rábukkantam, hogy head-trackerrel is megy a játék.:-)
_Sun_
_Sun_ [827]
Majd hétvégén újra felteszem, és megnézem hogy indul. Lehet először asztalt kell betölteni (load table), de már nem emlékszem pontosan.
ShuleyvA
ShuleyvA [910]
Igen, láttam is az irányításnál. De hiába nyomom, hogy dobja be a pénzt aztán meg húzza meg a kart, nem történik semmi. Eleve a game over felirat fogad már a kezdésnél. No, mindegy, marad a dream pinball 3d.
_Sun_
_Sun_ [827]
Először pénzt is kell bedobni, ha jól emlékszem :-D
Az asztalokon alapból a demo-loop(játékoscsalogató) fut, ami egyezik az eredeti gépével, ha ilyen asztalról van szó.
ShuleyvA
ShuleyvA [910]
Azt is áruld már el kérlek, hogyan lehet ezt elindítani? Letöltöttem a játékot és hozzá a táblát, betöltöm, az irányítást is belőttem, mégis "game over" fogad, hiába nyomom a játék kezdését. :-|
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (12 db)