Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Sajtóközlemény

A Ricoh Csoport kiterjeszti együttműködését a Nuance-szal

2010.12.13. 12:33 | szerző: Sajtóközlemény | kategória: Sajtóközlemény

A Ricoh Europe kiterjeszti páneurópai viszonteladói megállapodását a világ egyik vezető beszéd- és képfeldolgozási megoldások szolgáltatójával, a Nuance vállalattal. A megállapodás keretében kizárólag a Ricoh ügyfelei számára hoznak létre olyan új szoftver termékeket, amelyek még hatékonyabbá teszik az irodai munkamenetet.
A Ricoh Europe és a Nuance kiterjeszti több éves múltra visszatekintő partnerségét. A kibővített együttműködés fényében a két vállalat olyan új szoftvereket fejleszt ki a Ricoh ügyfelek számára, amelyek kimondottan a Ricoh multifunkciós eszközein végzett munkát hivatottak segíteni. Ezek az alkalmazások egyszerűek, felhasználó-barátak, és kevésbé veszik igénybe az IT-támogatást az egymástól különböző szoftverekhez és berendezésekhez képest. Mindemellett serkentik a munkavállalói teljesítményt azáltal, hogy gyorsabbá teszik a szkennelést, valamint a munkamenet során használt alkalmazásokat.
A most született megállapodás tovább erősíti a két vállalat között már létező és jól működő együttműködést: a Ricoh több éve sikeresen értékesíti a Nuance által kifejlesztett eCopy és DigiDocflow termékeit Európában, Észak-Amerikában, Ázsiában és Óceániában.
„Nagyon örülünk a Nuance-szal való közös munka kiterjesztésének. Az elmúlt években bebizonyosodott, hogy a két vállalat együttműködése igen sikeres, és reméljük, hogy az új megoldások létrejöttével tovább erősödik” - mondta Emma Isichei, a Ricoh Europe Fejlett Megoldások Központjának igazgatója.
A Ricoh és a Nuance termékei a Ricoh globális, meglévő irodai megoldásain alapulnak, amelyek a vállalkozások költséghatékony, biztonságos, produktív és fenntartható működését segítik. ■

Forrás: Ricoh / Well PR

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.