Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Elder Scrolls V: Skyrim - minden platformra

Bár a pontos részleteket csak később közlik, az már biztos, hogy egy új motor debütál az ötödik részben.

2010.12.14. 17:37 | szerző: Retee | kategória: Játék

A hétvégén jelentette be a Bethesda, hogy új résszel folytatódik az The Elder Scrolls széria, amely a Skyrim alcímet viseli és immár az ötödik epizódja a népszerű RPG-nek. Sajnos a Skyrim részleteire picit még várnunk kell, ám néhány dolgot már így is közölt róla a kiadó, amely fontos lehet az új rész szempontjából. A csapat ugyanis cáfolta azt a pletykát, hogy ezúttal is a már megszokott és megismert motort használnák, s közölték, egy teljesen új engine süvölt majd az ötöd epizód alatt, amely sokkal látványosabb grafikát tol majd a játékosok elé, mint az elődök. Fontos hír még, hogy a Skyrim nem csak PC-re, hanem Playstation 3-ra és Xbox 360-ra is megjelenik, noha arról nem szól a fáma, hogy egyszerre debütál-e a három verzió. ■

The Elder Scrolls V: Skyrim
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Elder Scrolls V: Skyrim

hozzászólások (11)

gregmerch
gregmerch 2010.12.15. 15:37
Én megrögzött pécés voltam nagyon sokáig, de belefáradtam a folyamatos hardverfrissítésbe. Egyre inkább elhajlok a konzol felé, de aláírom, hogy van, ami csak pécén élvezhető iazán. Valószínűleg a TESV.-öt mindkettőn megnézem.
Corvus5
Corvus5 2010.12.15. 16:09
Lehet hülye kérdés, de akkor miért nem csak alkalomadtán fejlesztettél, miért folyamatosan? Én 3-5 évig is ugyanazt a konfigot használom. Sokkal gazdaságosabb, mint konzolt tartani.;-)
gregmerch
gregmerch 2010.12.15. 16:35
Én kb. másfél évente "ápgrédeltem" :-S, de rájöttem, hogy nincs sok értelme. A mostani konfigom jó két éves. Az is nagy előnye a konzolnak, hogy 10 év múlva is remekül, minden bűvészkedés nélkül fut rajta egy játék. Én nem vagyok tuning-guru, nem értek jobban a dologhoz, mint egy kicsit tapasztaltabb felhasználó. A konzolos játékportok nem gyengébbek számottevően a pécéseknél, és sok műfaj jobban élvezhető a nagyképernyős tévén, mint a monitoron (sport, platformer, ügyességi, akció-kaland). Ennyivel tudom megindokolni, de biztos lesz sok minden, ami valaki szerint nem jó érv :-).
Corvus5
Corvus5 2010.12.15. 17:26
"10 év múlva is remekül, minden bűvészkedés nélkül fut rajta egy játék."

Ez azért elég erős kijelentés úgy, h most vhogy lesz 5 éve h megjelent az Xbox 360.
Sztem úgy kellene összevadászni azokat, akiknek egyátalán 4-5 éves még működő új generációs konzoljuk van. Én úgy vettem észre, h a tulajdonosok legalább felének többet van a szervízben a gépe, mint otthon. Olyan széria is volt piacon, ami néhány hónapon belül kigyulladt, és nem a tulajok hibái miatt.
Igaz ezek a dolgok leginkább Xbox360 specifikusak. PS3 beszerzésén én is gondolkodom a Grand Turismo 5 miatt, de egyelőre még nem határoztam el magam. PS3 + 1-2 játék árából már erős PC-t lehet kihozni szóval....
gregmerch
gregmerch 2010.12.15. 17:47
Nekem csak 2 éve van XB360-am, és az elődhüz nem volt szerencsém. AZ tény, hogy a gyártók ma a gagyi alkatrészeket részesítik előnyben, ami egyenes út a nagyobb eladásokhoz. Nekem még működik a 2001-es első generációs PS2-m, az első európai generációs PS3-am, a kb. 5 éves, első generációs PSP-m, és az ugyan ennyi idős NDS-em is. Azok a játékok, amiket a mai PC konfigok már nem, vagy alig futtatnak nálam tényleg jól működnek egy régi konzolon. Ettől függetlenül aláírom, hogy nem tudom meddig lesz ez így, és van neked is sokmindenben igazad. :-)
ajánlott olvasnivaló