Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb részletek a Combat Mission: Normandy-ról

Végre hivatalos infók is megjelentek, a Battlefront új taktikai játékáról.

2010.12.23. 14:20 | szerző: Lacko | kategória: Játék

A jövő év úgy látszik, az eredethez visszatérő nagy sorozatok éve lesz. Ahogy a Total War széria újra a középkori Japánba települ vissza, úgy a Combat Mission sorozat is visszatalál Normandia homokos és sövényes tájaira. A Battlefront.com második generációs játékmotorján (CMx2) futó új rész a D-Dayt követő három hónapot dolgozza fel, az Overlord hadművelettől a Cobra hadműveletig. Ezen időszak alatti amerikai-német összecsapásokat játszhatjuk majd az új játékkal. Ez azt jelenti, hogy az angolok, kanadaiak nem szerepelnek benne. Őket valószínűleg egy - az új motorhoz kitalált - modulban kapjuk majd (amely talán a Market-Gardent dolgozza majd fel). Hasonlóan érdekes, hogy az alapjátékban nem szerepelnek a Waffen-SS egységei sem, akikkel bizonyára szintén egy modulban találkozunk majd. De ez sem okozhat gondot az elején, hiszen rengeteg féle egység, fegyver és jármű kerül majd az alapjátékba is.
A táj és annak elemei mindig fontosak voltak a CM sorozatban és - különösen a CMx2 motorban - elég széles választékot adtak elemekben, így nagyon változatos (taktikai szempontból is) terepek állhattak elő. Az egyetlen gondot mindig is a hidak jelentették (például a Shock Force részekből egész egyszerűen ki is hagyták őket), ám a mostani ígéretek szerint már rendben működni fognak. Sőt a híd típusok terhelhetőségi tulajdonsággal is rendelkeznek, így egy fahídon nem biztos, hogy célszerű lesz átgurulni a Tigrissel.
Azok a játékosok is megismerhetik majd az új motor előnyeit, akik a modernsége miatt nem játszottak a Shock Force részekkel. Így II. világháborús hadszíntéren is élvezhetik a jobb mesterséges intelligenciát, a részletesebb tájat, a szebb grafikát, a teljesen individuális katonákat, a lőelemképzésre is kiható időjárást és a küldetések sokszínűségét elősegítő, küldetés-szerkesztési lehetőségeket. ■

előző
következő
Újabb részletek a Combat Mission: Normandy-ról
Újabb részletek a Combat Mission: Normandy-rólÚjabb részletek a Combat Mission: Normandy-rólÚjabb részletek a Combat Mission: Normandy-rólÚjabb részletek a Combat Mission: Normandy-rólÚjabb részletek a Combat Mission: Normandy-rólÚjabb részletek a Combat Mission: Normandy-rólÚjabb részletek a Combat Mission: Normandy-rólÚjabb részletek a Combat Mission: Normandy-rólÚjabb részletek a Combat Mission: Normandy-rólÚjabb részletek a Combat Mission: Normandy-rólÚjabb részletek a Combat Mission: Normandy-rólÚjabb részletek a Combat Mission: Normandy-rólÚjabb részletek a Combat Mission: Normandy-rólÚjabb részletek a Combat Mission: Normandy-rólÚjabb részletek a Combat Mission: Normandy-rólÚjabb részletek a Combat Mission: Normandy-rólÚjabb részletek a Combat Mission: Normandy-rólÚjabb részletek a Combat Mission: Normandy-rólÚjabb részletek a Combat Mission: Normandy-rólÚjabb részletek a Combat Mission: Normandy-rólÚjabb részletek a Combat Mission: Normandy-rólÚjabb részletek a Combat Mission: Normandy-rólÚjabb részletek a Combat Mission: Normandy-rólÚjabb részletek a Combat Mission: Normandy-rólÚjabb részletek a Combat Mission: Normandy-rólÚjabb részletek a Combat Mission: Normandy-rólÚjabb részletek a Combat Mission: Normandy-rólÚjabb részletek a Combat Mission: Normandy-ról
Combat Mission: Battle for Normandy
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Combat Mission: Battle for Normandy

hozzászólások (12)

konrad
konrad 2010.12.27. 11:35
Egységek és haditechnika
KisCsirkee
KisCsirkee 2010.12.27. 12:12
:love:

De nincsenek Fallschirmek! :-(
konrad
konrad 2010.12.27. 15:48
Az tényleg kár...:-(
Krieger
Krieger 2010.12.29. 21:52
Amúgy te honnan rendeled meg? Hirtelen felindulásból leszedtem az afganisztán demóját, gondoltan jól van jöhet az egész. Se online shopban, se steamen, se torrenten nem találom. Vagy csak nem keresem eléggé? Remélem az új rész könnyebben beszerezhető lesz.
Krieger
Krieger 2010.12.30. 09:13
Ok visszavontam a kérdést. A battlefront túl egyértelmű volt azért nem jutott eszembe.
ajánlott olvasnivaló