Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hysteria Project 2 - rettegés a kórházban

Megjelent a nagy sikerű horrorjáték második része; trailer.

2011.02.07. 17:56 | szerző: Retee | kategória: Játék

Míg a PC-n az Amnesia, addig más platformokon a Hysteria Project brillírozott, és hozta el a jeges félelmet a horrorjátékok kedvelőinek. Akik most készülhetnek az újabb megpróbáltatásokra, hiszen megérkezett a második rész.
Az iPhone-ra és iPad-re 1.59 euróért megvásárolható második rész koncepciója pedig egyszerű, mégis tökéletes: egy elhagyott kórházban ébredünk megkötözve, anélkül, hogy bármilyen sejtésünk is lenne arról, hogyan és miért kerültünk oda. A gyors szabadulás azonban még nem jelent happy endet, mert hamarosan kiderül, hogy a kórtermek mégsem olyan elhagyatottak, mint ahogy azt elsőre gondoltuk. A furcsa léptek gazdájával pedig egyetlen porcikánk sem kívánja a találkozást, sőt egyetlen vágyunk az, hogy elkerüljük figyelmét. A cél tehát elbújni, a kórházból kijutni és egyúttal megfejteni, hogyan kerültünk oda, melyhez az első nyom a karunkon található titokzatos tetoválás lesz.
A játék atmoszférájáról, s a filmszerű grafikáról pedig meséljen a hír alatt várakozó két gameplay, illetve egy bemutató trailer - tessék kattintani! ■

hozzászólások (2)

SiR TeLeN
SiR TeLeN 2011.02.07. 22:59
Húú, ez nagyon teszik nékem! :)
Z-Master
Z-Master 2011.02.08. 06:53
Lehet, hogy megveszem. Bár félő, hogy csak félnapokat bírna az aksim. :-D
ajánlott olvasnivaló