Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Blizzard: Még az idén megkérkezhet a Diablo 3

A kiadó már nagyon szeretné kint látni az RPG eposz legújabb részét.

2011.02.12. 14:10 | szerző: Playbahnosh | kategória: Játék

Kicsit elszomorító volt a hír, miszerint idén sem lesz Diablo 3. A játékosok hangos zokogásától megenyhült a szíve a kiadónak, és elhintettek pár infómorzsát felénk. Michael Morhaime és Rob Pardo, a Blizzard fejesei a napokban nyilatkoztak a bejelentésre reagálva.
"Nagyon-nagyon szeretnénk [az idei kiadást]. Ez a célunk" mondta Pardo, majd hozzátette, "mindenekelőtt az a célunk, hogy jó legyen a játék. Ez a legfontosabb. Ígérjük, hogy azonnal kint lesz a játék, amint minden frankó lesz. Ha minden jól megy, és most keresztbe tesszük az ujjainkat, akkor talán még az idén."
A Blizzard sosem végez félmunkát. Híresek arról, hogy a végtelenségig képesek tologatni a kiadási dátumokat, viszont cserébe eddig mindig befejezett, kész játékokat kaptunk. Ha kell még egy év ahhoz, hogy tökéletes legyen a Dio 3, ez legyen a legkevesebb. Inkább legyen tökéletes, mint egy túl korán kiadott, bugokban fürdő rettenet. De azért remélhetőleg már melegíthetjük az egeret, és még az idén készülhetünk az ínhüvelygyulladásra :) ■

Diablo III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Diablo III

hozzászólások (6)

GustyX
GustyX 2011.02.12. 14:55
Napokkal ezelőtt pont az ellenkezőjét lehetett olvasni.
Kanduhrka
Kanduhrka 2011.02.12. 19:05
Eddig kb minden Blizz játékhoz tonnányi peccs érkezett:D
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.02.13. 10:57
a többi játékhoz képest mindenképpen, de talán azt is kéne nézni, a sok patch-el egy amúgyis jó játékot tesznek folyamatosan jobbá, nem látom, miért lenne ez rossz.
és amúgy is, sokkal komplexebb játékokat készítenek, mint mások, megenném a kalapomat is, ha ti blizzard tagként náluk jobban tudnátok végezni a dolgotokat, úgyhogy ne ühümözzünk ;)
Netsu
Netsu 2011.02.13. 12:12
Hát nem is tudom,szerintem van valami cink abban,ha 4-5 éveken át dolgoznak 1-1 játékon,de még így is tonnaszámra adják ki a patcheket. ;-)
hans5
hans5 2011.02.14. 02:49
Megérkezhet? 1000% h nem jön ki idén. Ha biztosra mondanák akkor is csúsznának vele legalább fél évet.
ajánlott olvasnivaló